La Multi Ani pariusigur.com!


Azi se împlinesc 4 ani de la primul articol scris pe Pariusigur.com.
Prima mea luptă cu tastatura arăta cam așa:" Asta este prima mea postare din 2010. Sunt la început de drum cu acest blog și vă spun cu mână pe inimă că știu prea puține lucruri despre promovare, SEO, etc. Sper să învăț în timp.
Cred că va fi primul lucru din viața mea pe care o să-l duc până la capăt. Și la capăt nu mă refer la 1 an sau 2 ani, ci până va cădea și va da faliment Google, pentru că de la acest motor de cautare am platforma blogului. Sau până când o să pășesc în lumea umbrelor si sper să nu fie prea curând.
Nu știu ce o să scriu, dacă o să ating subiecte interesante sau dacă voi fi citit sau nu, dar îmi voi da toată silința."

După 4 ani de zile, siteul pariusigur.com e un succes . Unii apreciază ce scriu, alții strâmbă din nas. Unii intră doar pe Biletul Zilei și mă înjură în gând atunci când dau pe lângă ele, alții citesc articolele scrise de mine sau Vlad Dobroteanu până la ultimul cuvânt.
Siteul ăsta nu ar fi nimic fără cititorii lui. Va mulțumesc că ne urmăriți și vreau sa transmit un salut călduros celor care lasă comentarii.
Să aveți o zi perfectă!


Comentarii

  1. Felicitari si Multi ani inainte pe acelasi fagas. Am invatat multe lucruri urmarindu-te, timpul ne-a invatat sa avem rabdare ca lucrurile vin si se fac la momentul potrivit, te astept cu subiecte noi si interesante asa cum ne-ai aratat ca poti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bei? :))
      Daca scrii articole ajutatoare pe intelesul tuturor legate de pariuri si case de pariuri, nu ai cum sa dai gres.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu