Ce reprezinta pariul pauza/final?


pariul pauza final


Mulți pariori joacă destul de des genul de pariu pauză/final. Acest articol este pentru cei care sunt la început în lumea pariurilor sportive.
Ce reprezintă pariul pauză/final?
Un meci de fotbal este împărțit în 2 reprize de câte 45 de minute fiecare. Atunci când pariați pauză/final trebuie să ghiciți rezultatul din fiecare repriză.

Să vă dau câteva exemple:
1. Să zicem că la meciul Liverpool- Chelsea pariați egal la pauză și egal la final(X pauză/ X final). Dacă se termină prima repriza cu scorul de 0-0, și a două repriză cu scorul de 1-1, ați câștigat. Dacă una dintre reprize se termină cu victoria gazdelor sau a oaspeților, pariul este pierdut.
2. Să presupunem că pariați la meciul Steaua- Dinamo 2 pauză/1 final. La meciul ăsta, ca să iasă pariul, trebuie ca Dinamo să câștige prima repriză și Steaua să revină și să câștige în a doua repriză.
Acest pariu are cotă foarte mare, cam 29 sau 25 și iese foarte rar. Totuși o să găsiți mulți binevoitori pe Facebook sau Twitter care vând aceste pariuri pauză/final pentru o anumită sumă. Toți sunt niște hoți.
3. Să spunem că avem meciul Barcelona- Real Madrid și pariați 1pauza/ 1 final. Ca să iasă acest pariu, Barcelona trebuie
să câștige ambele reprize. Chiar dacă Barcelona câștigă prima repriză cu 1-0 și în repriza a două nu se mai marchează, pariul este tot câștigător. Dacă Barcelona înscrie și în a 2 a repriză cu atât mai bine.

Sunt câteva combinații pentru pariul pauză/final. Totul depinde de inspirația și norocul vostru. Totuși sunt pariuri cu șanse mici de reușită pentru că orice gol marcat, în orice minut, poate schimba acest pariu.
Baftă!

Comentarii