Ce reprezinta pariul pauza/final?


pariul pauza final


Mulți pariori joacă destul de des genul de pariu pauză/final. Acest articol este pentru cei care sunt la început în lumea pariurilor sportive.
Ce reprezintă pariul pauză/final?
Un meci de fotbal este împărțit în 2 reprize de câte 45 de minute fiecare. Atunci când pariați pauză/final trebuie să ghiciți rezultatul din fiecare repriză.

Să vă dau câteva exemple:
1. Să zicem că la meciul Liverpool- Chelsea pariați egal la pauză și egal la final(X pauză/ X final). Dacă se termină prima repriza cu scorul de 0-0, și a două repriză cu scorul de 1-1, ați câștigat. Dacă una dintre reprize se termină cu victoria gazdelor sau a oaspeților, pariul este pierdut.
2. Să presupunem că pariați la meciul Steaua- Dinamo 2 pauză/1 final. La meciul ăsta, ca să iasă pariul, trebuie ca Dinamo să câștige prima repriză și Steaua să revină și să câștige în a doua repriză.
Acest pariu are cotă foarte mare, cam 29 sau 25 și iese foarte rar. Totuși o să găsiți mulți binevoitori pe Facebook sau Twitter care vând aceste pariuri pauză/final pentru o anumită sumă. Toți sunt niște hoți.
3. Să spunem că avem meciul Barcelona- Real Madrid și pariați 1pauza/ 1 final. Ca să iasă acest pariu, Barcelona trebuie
să câștige ambele reprize. Chiar dacă Barcelona câștigă prima repriză cu 1-0 și în repriza a două nu se mai marchează, pariul este tot câștigător. Dacă Barcelona înscrie și în a 2 a repriză cu atât mai bine.

Sunt câteva combinații pentru pariul pauză/final. Totul depinde de inspirația și norocul vostru. Totuși sunt pariuri cu șanse mici de reușită pentru că orice gol marcat, în orice minut, poate schimba acest pariu.
Baftă!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?