Experienta la pariuri




Acum 4 ani, un prieten bun m-a întrebat cum se câștiga la pariuri? I-am spus să parieze cât mai puține meciuri pe bilet și să încerce casele de pariuri online, pentru că sunt cote mai mari acolo.
El a pariat la casele de colț de stradă 15 meciuri pe bilet cu 3 lei miza. Câștiga o dată la 5 luni.
După 1 an de zile, după ce a pierdut mulți bani la Astra, m-a întrebat cum e cu aceste case de pariuri online. I-am împărtășit din experiența mea la pariuri de vreo 8 ani.
I-am explicat care sunt casele de pariuri care dau bonus, cele care au meniu în limba română, cele care dau țepe pariorilor, cele cu anumite cote mai mari.
A jucat vreo 6 luni la bet365. Apoi s-a întors la casele de la colț de stradă.

Acum 6 luni m-a întrebat de ce pariez doar 1 meci pe bilet. I-am spus că în felul ăsta șansele mele de câștig cresc considerabil pentru că joc evenimente cu 50% șanse de reușiță: peste sau sub 2,5 goluri marcate, handicap asiatic, un jucător marchează sau nu marchează, etc.
De vreo 2 luni prietenul meu pariază doar 1 meci pe bilet, maxim 2. Joacă de la 100 ron în sus și câștiga foarte des. Pariază tot la colț de stradă, dar acum nu mai este donator. Nu mai este un amator care preferă replica: Joc de plăcere și chiar dacă pierd, pierd doar 4 lei.
Omul este acum profesionist după o experiență de 4 ani la pariuri.

Voi puteți să urmați toți acești pași și
să pierdeți 4 ani din viață, jucând toate strategiile posibile și zeci de meciuri pe bilet. Ori puteți trece de azi la un meci pe bilet și să vă umpleți de bani.
Toți prietenii mei apropiați joacă doar 1 singur meci pe bilet. E o regulă de aur.

Comentarii

  1. Un meci pe bilet este cea mai sigura metoda de a fi pe plus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanii sunt incapatanati. Pariaza tot 13 meciuri pe bilet care arata ca un bon de la Kaufland si apoi injura pe toata lumea pentru ca au pierdut la ultimul meci de pe bilet.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu