Anglia vs Italia la CM2014



Așa arată gazonul din stadionul Arena da Amazonia din Manaus, terenul pe care se va disputa meciul Anglia vs Italia, în grupa D de la CM2014. Poza a fost realizată pe 10.06.2014.

În ultimii 20 de ani, Anglia nu a fost favorită la un turneu de Campionat Mondial sau European. Singurele amintiri pe care le am cu această echipă sunt gafele portarilor britanici. Au făcut apărătorii buturilor Angliei niște GREȘELI enorme, gafe care le-au îngropat șansele englezilor de a ajunge măcar în Finală.
Fac pariu cu voi, cititorii siteului www.pariusigur.com pe o ladă de bere, că unul dintre portarii Angliei va greși grav și la acest CM2014.

Anglia și Italia au terminat la egalitate 0-0 la Campionatul European de acum 2 ani. În acel meci, Pirlo a dat mai multe pase reușite decât toți jucătorii Angliei de la mijlocul terenului la un loc. Pirlo este cu cel puțin o clasă peste toți jucătorii de mâine, iar dacă și Mario Balotelli va fi în formă, atunci Anglia va avea un meci greu. Jucătorii englezi nu trebuie să îi dea spațiu lui Pirlo dacă vor să câștige cel puțin 1 punct în meciul de mâine.
Italia mereu a început turneul greoi, ca mai apoi să tureze motoarele. Dacă mâine va fi un egal, nu cred va fi o surpriză pentru nimeni. Un egal ajută ambele echipe.
Cele 2 echipe din Europa sunt conștiente că Uruguay va învinge Costa Rica in mod normal și orice punct pierdut contează în lupta pentru primele 2 locuri din grupa D.


Anglia la acest CM2014 are în lot jucători tineri cu mult tupeu, care pot schimba față echipei: Raheem Sterling, Adam Lallana și Ross Barkley .
Un alt aspect important este titularizare lui Rooney. Deși este un jucător de top cu rezultate foarte bune în trecut la Manchester United, la turnele Mondiale sau Europene a fost un jucător șters, gri, lipsit de inspirație.
Hodgson a declarat că se poate decide să înceapă primul 11 chiar și fără Rooney, dacă acesta din urmă nu este în formă.

Nu mă aștept la un meci spectaculos. O să pariez totuși peste 1,5 goluri la o cotă de 1,60 oferită de William Hill.
Bafta!




Comentarii