Belgia - Rusia, ajung diavolii rosii in optimile Campionatului Mondial?

Duminica de la ora 19:00 pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro se intalnesc Belgia si Rusia. Diavolii rosii au trecut cu 2-1, dupa 0-1 pauza de algerieni. Cota pentru 2 pauza/1 final era 29 la. De partea cealalta, rusii s-au chinuit cu sud-coreeni si au remizat 1-1. Cele 2 echipe s-au mai intalnit si la Campionatul Mondial din Coreea de Sud si Japonia din 2002, cand belgienii s-au impus cu 3-2, printre marcatorii din acel meci numarandu-se si antrenorul Marc Wilmots.

Lukaku a inscris o dubla impotriva Rusiei in ultimul meci dintre cele 2 echipe: un amical castigat de diavolii rosii cu scorul de 2-0. Marcheaza el si acuma? Cota pentru un gol al lui este de 2,25.


Eden Hazard a prefatat meciul cu Rusia. "Incercam sa ne imbunatatim jocul in fiecare zi si sa facem tara sa fie mandra de noi. Asta vom face si in meciul impotriva Rusiei. Ei formeaza o echipa puternica si vor reprezenta un alt test important pentru noi, insa noi am castigat primul meci si am devenit increzatori. Cred ca daca vom da tot ce putem, fanii vor fi multumiti de noi". De asemenea, jucatorul lui Chelsea a comentat si afirmatia antrenorului Marc Wilmots care il considera unul dintre primii 5 jucatori din lume."Sa fiu sincer, nu cred ca merit aceasta lauda. In primul rand, pentru a fi in primi 5 jucatori din lume trebuie sa inscriu mai multe goluri. Ar trebui sa inscriu in fiecare meci pentru ca asta fac jucatori ca Messi si Ronaldo in fiecare sezon".
Vincent Kompany este in plin tratament dupa ce s-a accidentat la vintre in partida cu Algeria. Din aceasta cauza el nu a fost la parametri maximi la antrenamentele din aceasta saptamana. Wilmots nu se va baza pe el, daca nu va fi 100% apt fizic. Desi stie ca Kompany este capitanul, Wilmots considera ca Belgia se afla intr-o pozitie buna si nu este timpul sa apeleze la lucruri nebunesti. 

Fabio Capello este nevoit sa ia niste decizii importante pentru acest meci. El inca se gandeste daca il va mai titulariza pe Igor Akinfeev dupa ce acesta a gresit decisiv la golul marcat de Coreea de Sud. De asemenea, Alan Dzagoev poate fi o surpriza in echipa de start. Jucatorul lui CSKA Moscova a intrat ca rezerva, iar impactul asupra echipei a fost evident. Rusia a inscris ultimele 8 goluri ale sale in repriza secunda. Rup ei blestemul si inscriu in prima repriza? Cota pentru acest pariu este 2,75.

XI-le probabil al celor 2 echipe :
Belgia (4-2-3-1): Thibaut Courtois - Jan Vertonghen, Vincent Kompany, Daniel van Buyten, Toby Alderweireld - Mousa Dembélé, Axel Witsel - Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Dries Mertens - Romelu Lukaku
Rusia (4-3-3): Igor Akinfeev - Dmitri Kombarov, Sergei Ignashevich, Aleksei Berezutski, Andrey Yeshchenko - Viktor Fayzulin, Denis Glushakov, Oleg Shatov - Yuri Zhirkov, Aleksandr Kokorin, Aleksandr Samedov.

Pe scurt: Marouane Fellaini a promis ziarului belgian Sporza ca se va tunde daca Belgia va castiga Campionatul Mondial. Belgienii se pregatesc de spectacol pentru meciul cu Rusia si pentru asta Dries Mertens a reusit o "bicicleta", dupa cum vedeti in clipul de mai jos.
Ce merita incercat:
Meciul dintre Belgia si Rusia va fi unul in care ambele echipe se vor incerca sa se apere cat mai bine. Rusia este binecunoscuta pentru jocul ei defensiv, astfel ca in acest meci probabil nu vor inscrie ambele echipe. Cota pentru acest pariu este 1,80.
De asemenea, Belgia va trata meciul serios inca din prima repriza, spre deosebire de cel cu Algeria. Diavolii rosii vor cauta sa inscrie un gol inca din prima parte a jocului. Gol inscris de belgieni in prima repriza are cota 1,90.

Comentarii

  1. A fost un meci cu 2 defensive beton si in care era clar ca cine va inscrie prima, va castiga meciul.am avut dreptate ca nu vor inscrie ambele echipe, scorul final fiind 1-0.Lukaku si Hazard au cam dezamagit, insa ultimul a reusit intr-un final sa dea pasa decisiva la golul lui Origi.Prima repriza a fost inchisa, fara mari ocazii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meciul asta a fost cel mai urat de la Cupa Mondiala din Brazilia. Belgia nu demonstreaza nimic pana acum.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu