Bonus de 850 Ron la Bet-at-home


Bonusul oferit de bet-at-home pentru Campionatul Mondial din Brazilia este de 850 RON, începând de azi 03.06.2014 până pe 27.06.2014.
Este un bonus de 50% din prima depunere. Trebuie să depuneți 1700 de Ron ca să beneficiați de bonusul de 850 Ron de la Bet-at-home.
Dacă vreți să depuneți mai puțin, nu e problemă pentru că primiți bonusul în funcție de suma depusă de voi.
După ce ați depus, intrați la la Gestionare Cont care este lângă Depunere. Apoi în stânga sus aveți categoria Vouchere și bonusuri. Apăsați pe Răscumpărați bonusul și introduceți codul "CUP14"
Imediat o să între bonusul în contul vostru de pariuri.

Rulajul bonusului:
Trebuie să rulați toată suma(depunerea voastră plus bonusul primit) de 3 ori pe cote de minim 2. Mai pe românește, dacă ați depus 1700 de ron și ați primit bonus de 850 ron, trebuie să rulați în total 7650 ron.
Aveți la dispoziție 3 luni ca să rulați bonusul, deci nu e nicio grabă.
Bulgarii, rușii și alți pariori sunt excluși de la această promoție. Din fericire românii sunt acceptați pentru acest bonus mare oferit de Bet-at-home.

Să nu încercați să pariați contre pe același eveniment, așa numitul balance betting, pentru că rămâneți fără bonus.
Și nu faceți conturi pe numele mai multor membrii de familie. Bonusul de la Bet-at-home este valabil doar pentru un cont per persoană, familie, locuinţă sau computer utilizat în comun.
Bafta!

Comentarii