Predictie la Olanda - Mexic



Guillermo Ochoa este cel mai bun portar de la Cupa Mondială 2014. A avut intervenții și reflexe văzute doar în filmul Matrix. Dar va face față azi Olandei?

Olanda- Mexic este primul meci de duminică și va începe la ora 19, pe Tvr1.
Mexic s-a calificat de pe locul 2 din Grupa A, după ce a făcut un 0-0 cu Brazilia, cu o apărare beton și a câștigat ultimul meci cu 3-1 împotriva naționalei Croației.
Olanda este echipa cu cel mai puternic atac de la CM2014. Jucătorii portocalei mecanice au marcat de 10 ori și 50% din aceste goluri au fost marcate în poarta campioanei mondiale, Spania.
Doar 2 echipe naționale, în afară de Olanda, au luat toate punctele din grupă, cu victorii pe linie. Dacă Olanda va trece de Mexic, se va înfrunta în următoarea etapă cu Grecia sau Costa Rica. Olanda are culoar bun până în semifinale.

Pericolul mare pentru Mexic îl reprezintă atacul olandez format din super-vedetele Robben și
Robin Van Persie. Cei 2 au marcat gol după gol la această Cupă Mondială. Dar în afară de cei 2 fotbaliști de mare clasă, se remarcă și un fundaș. În așezarea 5-3-2, s-a remarcat Blind, fundașul lui Ajax, printr-o pasă de 40 de metri la cel mai frumos gol al CM2014, marcat de Van Persie din plonjon, în meciul cu Spania.
De asemenea, Blind are în plus 2 pase de gol pentru Robben în primele 3 meciuri. Blind are un procent de 87% de pase bune, și nu are câteva într-un meci. La fiecare meci depășește 100 de pase către golegii lui.

Mexic nu este ajutata de statistică. La ultimele 4 Campionate Mondiale, mexicanii au părăsit competiția atunci când au ajuns în primele 16 echipe din lume.
Ochoa, portarul Mexicului, a salvat în meciul cu Brazilia 6 mingi pe care scriau gol. A primit doar 1 gol în grupa A de la croați.
Mexic se apăra bine și joaca cartea contra-atacului foarte bine.
De la Mexic va lipsi Jose Juan Vasquez pentru cartonașe, iar de la Olanda vor lipsi: Leroy Fer, Bruno Martins Indi.

Dacă vreți să pariați la siguranță încercați această predicție DNB(LA EGAL PARIUL SE RAMBURSEAZĂ) Olanda, la o cotă de 1,55 la william hill. Dacă vă place să jucați pe goluri marcate, peste 2,5 are o cota bună și anume 2,23.
Baftă!


Comentarii