Razboi in galeria Rapidului




Rapid a împlinit 91 de ani de la înființarea clubului, dar sărbătoarea organizată a fost umbrită de câteva incidente. La meciul dintre Rapid95 și Petrolul95 și-a făcut apariția în tricoul Rapidului chiar și Balaci.
Însă Balaci a avut parte de un spectacol neașteptat în tribune.

A fost război în galeria Rapidului. Povestea e veche și ieri suporteri au început să treacă de la vorbe la fapte.
Cei din brigada T2 nu mai stăteau de ceva timp în peluză alături de celelalte brigăzi, ci in tribuna. La meciul de la Ploiești organizat acum câteva zile, alte brigăzi au început să sprijine T2 și să strige în gura mare că nu mai respectă deciziile șefului galeriei de la Rapid care este din brigada OH(Official Hooligans).
Ieri alte brigăzi printre care: Pirații, Chitila, Torcida și altele au părăsit peluza și s-au alăturat celor de la
T2 în tribună.
Cei din OH și Originals i-au atacat pe cei de la T2 si pe ceilalti în tribună plecând de la primele rânduri în sus. Normal e bine să ataci o peluză sau o tribună de sus în jos că să îți formezi un avantaj.
Nu știu cine a câștigat și nici nu țin partea unei brigăzi anume, pentru că nu de asta am scris articolul ăsta.

Rapidul trece prin momente grele, acum când se luptă cu FRF-ul care e condus de Mircea Sandu, care primea bonus de 10 mii de euro pentru înfrângerea cu Turcia cu 2-0, de la București. FRF-ul a judecat în funcție de interesele proprii cazul Rapidului și toată presă a tras semnale de alarmă că ceva e în neregulă la acele comisii care se ocupă cu licențierea. Rapid are probleme financiare din cauza patronilor care sunt acolo doar cu numele. Și chiar acum cei din galeria Rapidului s-au găsit să își arate colții.
În loc să fie uniți, se războiesc între ei. Păcat de aceste imagini și știri neplăcute care nu fac cinste unei galerii puternice.
Nu sunt rapidist, dar văd aceste probleme în toate galeriile mari de la noi. La Steaua nu e liniște între Nord și Sud, iar la Dinamo am văzut acum câteva luni o bătaie generală între suporterii imbracati in rosu.
Noi, românii am trăit mereu dezbinați. Păcat!

Comentarii