Spania vs Olanda in Grupa B de la Cupa Mondiala




Spania și Olanda se întâlnesc mâine seară pe Arena Fonte Nova de la ora 22, iar meciul este în direct pe tvr1.
Meciul dintre Spania și Olanda din Grupa B de la Cupa Mondială este reeditarea Finalei Campionatului Mondial din 2010, atunci când Robben a ratat 2 ocazii mari singur cu portarul. Iniesta a marcat golul victoriei și Spania a câștigat primul titlu de Campioană Mondială din istorie.
De atunci, Iniesta este cel mai iubit și respectat jucător spaniol și oriunde a jucat Barcelona în deplasare în campionatul Spaniei, mijlocașul cu numărul 8 a fost aplaudat la scenă deschisă.

Revenind la meciul de mâine, Diego Costa, atacantul brazilian care joacă pentru Spania, zice că este în formă și că va juca titular. A spus la fel și înainte de finala Champions League și a jucat doar 9 minute, pentru că era accidentat.
Costa le va face zile negre fundașilor olandezi dacă va juca din primul minut.
Chiar dacă Spania va pierde primul meci cu Olanda, nu trebuie să va faceți griji. În 2010 Spania a pierdut primul meci cu 2-0 în față Elveției, dar înfrângerea nu a doborât optimismul jucătorilor spanioli. E singura Națională din lume care pierde primul meci la un Turneu Final, ca mai apoi să îl câștige.
Spania este o echipă iubită. Numărul căutărilor pe google în aceste zile pentru Curitiba, baza de antrenament a Spaniei este cu mult mai mare decât numărul celor care caută Ibiza, cel mai tare loc de pe Terra unde să îți petreci vacanța de vară.

Olanda a trecut de fiecare dată de grupele unui Mondial în ultimele 7 ediții. Robin van Persie, chiar dacă a avut parte de câteva accidentrai anul ăsta, este pericolul numărul 1 pentru Spania. Robin van Persie a fost cel mai bun marcator în grupele de calificare pentru CM2014, cu 11 goluri marcate.
Cu ocazia acestui meci, Wesley Sneijder va juca meciul cu numărul 100 pentru Naționala Olandei.
Palmaresul între cele 2 echipe arată astfel: Spania 4 victorii, Olanda 4 victorii și 1 meci egal.

Spania echipa probabila (4-2-1-3): Cassilas; Azpilicueta, Ramos, Pique, Alba; Alonso, Busquets; Xavi; Costa, Fabregas, Iniesta.
Olanda echipa probabila (5-2-1-2): Vorm; Jaanmat, De Vrij, Vlaar, Martins Indi, Blind; Claise, De Guzman; Sneider; Robben, Van Persie.

O să pariez la meciul ăsta ambele marchează pe o cotă de 2,18. Dacă nu vă plac pariurile pe goluri marcate, puteți încerca un DNB Olanda la o cotă de 3,75 la Betfair.

Comentarii