Unde vad Formula 1?



În perioada asta, când toate știrile sunt despre Campionatul Mondial de fotbal, sunt și mulți fanatici care urmăresc Formula 1. Dar, din păcate, în România transmite Marele Circ doar Dolce 1.
Eu sunt abonat la cablu la RCS-RDS și am întrebat în stânga și în dreapta unde pot să văd Formula 1 live. Vlad Dobroteanu mi-a explicat că pe RCS-RDS, Formula 1 este oferită de postul german RTL în direct și de postul Duna (e un post TV in limba maghiară, dar cel puțin pe acest canal nu o să vedeți reclame în timpul curselor de F1 ). La RTL dacă nu vă deranjează limba germană și reclamele, aveți acum Marele Circ live.

Poate unii dintre voi preferați să vă uitați la Hamilton si Rosberg din fața calculatorului. Cu doar 4 euro pe lună puteți să vedeți toate programele Dolce 1,2,3,4 pe siteul dolcetv.ro. Puteți plăți prin sms sau direct cu un card bancar.
Există și un canal de televiziune care se ocupă doar cu evenimentele din Formula 1. Sky F1 HD este un post de tv in limba engleza destinat special și are un comentariu meseriaș.
Baftă!

Comentarii

  1. Imi place formula 1, dar sunt abonata UPC. Unde pot, sa vad, marele premiu al Rusiei pe net?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca esti abonata UPC nu prinzi nici Dolce Sport (singurul post romanesc care transmite F1) si nici RTL (televiziune germana care transmite F1 in reteaua RCS-RDS). Pe net poti sa gasesti F1, la time4tv.com, iar in josul paginii gasesti postul Sky Sports F1. Apesi pe el si in cateva secunde o sa poti urmari Formula 1 in direct cu comentariu in engleza. Pentru a afla cand poti vedea in direct sesiunile de antrenamente, calificarile si cursa, poti sa intri pe F1.com si acolo in lateralul paginii o sa gasesti CONVERT TO LOCAL TIME, si vei afla ora in Romania cand vei putea urmari evenimentele unui weekend din F1.

    Pentru a-ti raspunde strict la problema ta, iti afisez link-ul pentru postul mentionat anterior (Sky Sports F1). http://www.time4tv.com/2012/03/sky-sports-f1.php Marele Premiu de F1 al Rusiei incepe la ora 14:00.

    Sper ca te-am lamurit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu