Germania - Argentina in finala Campionatului Mondial 2014



A venit momentul ca Messi să arate că este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume.

Germania a învins Argentina,antrenată de Maradona, cu 4-0 la ultimul Campionat Mondial din Africa de Sud. Rezultatul ăsta a rămas în mintea jucătorilor ambelor echipe. Atunci apărarea Argentinei era aproape inexistentă. Acum, la CM2014, Argentina a primit doar 2 goluri în ultimele 5 meciuri.
Dar Argentina nu a convins. S-a chinuit cu Iran și a învins abia pe final prin golul lui Messi. Utimul meci al Argentinei din semifinale cu Olanda a fost cel mai urât de la acest Mondial. Chiar și cu Belgia, argentinienii nu au strălucit.

După căderea zidului Berlinului, Germania și Argentina s-au întâlnit de 8 ori. Argentina a câștigat de 4 ori și are doar o înfrângere în 2010 și 3 egaluri. Deși la statistica all time Argentina stă bine, jucătorii germani de fotbal, luați individual au doborât recorduri după recorduri. Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile de la Cupa Mondială cu 16 goluri macate, cu 1 gol mai mult decât legenda Ronaldo(adevăratul Ronaldo brazilianul, nu Cristiano portughezul).
Thomas Muller a marcat
10 goluri și a dat 6 pase de gol în ultimele 12 partide de la Cupa Mondială.
Germania are 3 Campionate Mondiale câștigate, iar Argentina doar 2. Dacă Argentina câștiga duminică Cupa Mondială, devine echipa de fotbal cu cea mai mare medie de vârstă din istoria fotbalului - 29 de ani, care reușește această performanță.

Messi poate face diferența mâine. Toată lumea spune că va deveni un jucător ca Maradona, doar dacă va câștiga și Campionatul Mondial de fotbal. Indiferent câte Baloane de Aur o să câștige, dacă nu confirmă și la Naționala Argentinei, nu e un fotbalist mare.

Echipa probabilă a Germaniei: Neuer, Lahm, Boateng, Hummels, Howedes, Khedira, Schweinsteiger, Ozil, Kroos, Muller și Klose.
Echipa probabilă a Argentinei: Romero, Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo, Mascherano, Biglia, Perez, Messi, Higuain și Lavezzi.
Di Maria nu este recuperat 100% și este incert pentru marele meci de mâine.
La nemți nu sunt probleme cu accidentările.

O să pariez că Germania va câștiga trofeul la cota de 1,70 la william hill. Un pariu bun mi se pare și peste 1,5 goluri la cota de 1,57.
Voi ce pariati maine?





Comentarii