Predictie la Franta - Germania



Schurrle si Ozil. Cei mai periculoși fotbaliști nemți la ora actuală.

Au mai rămas 8 echipe la Cupa Mondială 2014. Este pentru prima oară când cele 8 echipe calificate în sferturi de finală sunt toate câștigătoarele din grupe.
Primul meci va fi vineri, între Franța și Germania începând cu ora 19, pe Tvr1.
Cele 2 echipe s-au mai întâlnit de 3 ori până acum, fiecare a câștigat câte un meci, iar al treilea s-a terminat la egalitate.

Franța a jucat bine în grupe. A tras peste 63 de șuturi spre poartă în cele 3 meciuri și 26 de șuturi pe spațiul porții.
Însă în meciul cu Nigeria, Franța a dezamăgit. În sistemul 4-3-3 cu Olivier Giroud(care joacă ca o cizmă și doar freza e de el), cocoșii francezi nu au jucat mai nimic. Schimbarea lui Giroud cu Griezmann a adus un plus în atac. Griezmann și Benzema se înțeleg foarte bine și asta s-a văzut la finalul meciului cu Nigeria. Franța a câștigat în 90 de minute cu 2-0, iar Germania a avut nevoie de prelungiri pentru calificarea din meciul cu Algeria.
Deschamps a declarat: "Germania este favorită pentru că
are multă experiență la acest nivel. Nu uitați că este semifinalistă la Cupa Mondială 2010 și semifinalistă la Campionatul European din 2012 ".

Germania a avut o primă repriză grea cu Algeria. Africanii au atacat cu tupeu poarta nemților și doar intervențiile de adevărat fundaș ale portarului Manuel Neuer au făcut ca scorul să rămână neschimbat.
Schimbarea care a modificat în bine jocul nemților a fost introducerea lui Andre Schurrle în locul lui Mario Gotze. Schurrle a marcat primul gol și a creat alte ocazii mari la poarta algerienilor. Schurrle cred că va fi titular în meciul cu Franța.
Ozil este alt om cheie al echipei germane. Ozil are peste 94 de pase într-un singur meci. Este cel care produce faze periculoase fie prin centrări în 6 metri, fie prin pasă lungă.

De la Franța va lipsi Mamadou Sakho(incert)
De la Germania vor lipsi Shkodran Mustafi, Lukas Podolski (incert).

Multă lume se așteaptă la un meci închis, la un under 2,5 goluri, pentru că așa s-a jucat în ultima săptămână la Cupa Mondială 2014. Eu simt altceva. Cred că se va marca cel puțin 1 gol în prima repriză și se va juca ofensiv. O să pariez peste 2 goluri la cota 1,75(dacă se marchează exact 2 goluri, sumă pariată este returnată).
Puteți încerca și alta predictie: DNB Franța la o cotă de 2,25
.
DNB inseamna ca la egal suma pariata este returnata.






Comentarii