Liga 1 si cartonasele rosii




S-au disputat 4 etape până acum în Liga 1. Nu știu dacă ați observat, dar se dau multe cartonașe galbene și roșii în acest început de campionat.
Majoritatea echipelor care se bat la retrogradare au luat cel puțin un cartonaș roșu.
Dacă vă place să pariați pe cartonașe roșii, acum e momentul pentru că văd că sunt mulți nervi în lupta pentru puncte. Puteți să aplicați o strategie Martingale sau Fibonacci pe fiecare meci din următoare etapă că se va da cartonaș roșu. Nu a fost etapă fără cel puțin 2 roșii.

În primele 4 etape s-au acordat 18 cartonașe roșii în Liga 1. Sunt echipe care au luat cartonașul, care înseamnă eliminare direct, aproape în fiecare etapă.
Oțelul are până acum 4 cartonașe roșii. Din care 3 le-a primit în meciul cu echipa Concordia din 2 August, scor 1-2. În etapa a 4-a, Oțelul Galați a mai luat un roșu în meciul de acasă împotriva lui FC Botoșani. Meci pe care gazdele l-au pierdut cu 1-0. Oțelul se află pe ultimul loc cu 1 punct. E o mare rușine pentru o fostă campioană a României la fotbal.
FC Botoșani a luat roșu chiar în prima etapă când a jucat pe teren propriu în meciul contra lui Gaz Metan, scor 0-3. Apoi a mai luat un roșu tot acasă, atunci când FC Botoșani a realizat surpriza și a învins-o pe Astra cu 1-0, in etapa a 3-a.

ASA Târgu Mureș este a 3-a echipă care a luat cel puțin 2 roșii în primele 4 etape: în deplasarea cu Dinamo , scor 1-1 și în victoria de acasă cu 2-0 împotriva echipei Concordia.
Echipele care au luat până acum cel puțin 1 roșu sunt: Oțelul, FC Botoșani, Viitorul, Ceahlăul, U Cluj, CSMS Iași, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș, Concordia, Petrolul și FC Brașov.

Comentarii