Manchester City - Liverpool




Primul meci mare din Premier League se va disputa azi între Manchester City și Liverpool.
Manchester City are cota 1,90 la victorie, egalul este la cota 4, iar victoria celor de la Liverpool este la cota 4,20.
În ultimele 5 întâlniri de pe Etihad Stadium între Manchester City și Liverpool, echipa gazdă este neînvinsă. Are 3 victorii și 2 egaluri.
În sezonul trecut, Man. City a câștigat cele mai multe meciuri disputate pe teren propriu dintre toate echipele din Premier League. Palmaresul arată așa: 17 victorii, 1 egal și doar o singură înfrângere.
Echipa gazdă este o mașină de înscris goluri. A marcat de fiecare dată în ultimele 14 partide disputate pe propriul gazon.
Man. City a marcat 63 de goluri în meciurile de acasă în sezonul trecut, iar Dzeko a marcat 5 goluri și a dat o pasă de gol în ultimele 5 meciuri.

Echipa lui Brendan Rodgers este neînvinsă în ultimele 9 deplasări din campionat. Are 7 victorii și 2 egaluri.
Liverpool a marcat des în Premier League. Din ultimele 29 de meciuri din cel mai tare campionat de fotbal din lume, a înscris în 28 de partide.
Dar marea problemă a echipei Liverpool este în apărare pentru că a primit gol în ultimele 7 partide din Premier League.
În schimb atacul merge ceas. În ultimele 7 deplasări, Liverpool a înscris cel puțin 2 goluri. Doar Manchester United îi depășește cu un record de peste 2 goluri marcate în 8 meciuri la rând din deplasare în sezonul 2001-2002.

Eu o să pariez la meciul ăsta peste 2,5 goluri la cotă 1,71 la william hill. Puteți încerca și ambele marchează sau GG la cota 1,61.

Comentarii

  1. A fost un meci echilibrat, desi scorul nu o arata. Scorul final Man. City - Liverpool 3-1. Au iesit ambele ponturi: peste 2, 5 goluri si ambele marcheaza.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu