Meciuri tari saptamana asta




În ultima săptămână din August o să avem multe meciuri tari.
Marți: Începând cu ora 21.45 se vor întâlni Porto și Lille în returul din Champions League. În tur, Porto a câștigat cu 1-0 și a dominat jocul.
Miercuri: Athletic Bilbao va juca acasă împotriva lui Napoli. În tur scorul a fost 1-1. Prima șansă de calificare o au spaniolii.
Arsenal - Besiktas este un meci de văzut pentru că în tur scorul a fost 0-0. Arsenal a avut și un om eliminat, pe Ramsey în minutul 80. E un meci decisiv pentru a lua loc la masa bogaților, acolo unde este fotbalul adevărat.
Ludogorets Razgrad - Steaua București este meciul decisiv pentru Gâlcă. În tur Steaua a câștigat cu 1-0 și a jucat ofensiv. A ratat și un penalty în prima repriză prin Chipciu.

Joi: Astra- Lyon e un meci de totul sau nimic pentru francezi. Să sperăm că Astra va repeta meciul bun din tur și după 90 de minute să avem 2 echipe din România în grupele din Cupele Europene.
Vineri: FC Augsburg - Borussia Dortmund. Borussia Dortmund a pierdut acasă în etapa trecută cu 2-0 în fața lui Bayer Leverkusen, prin golurile marcate de Karim Bellarabi în minutul 1 și Ștefan Kiessling în minutul 90. Dacă Borussia vrea să se bată la titlu anul ăsta alături de Bayern Munchen trebuie să învingă la Augsburg.

Sâmbătă: Schalke - Bayern Munchen e primul test adevărat pentru Guardiola. Schalke a terminat pe locul 3 anul trecut și e o echipă incomodă.
Roma - Fiorentina e un meci spectacol încă din prima etapă din Italia. Ambele echipe au jucători de execuție și mă aștept la un meci cu goluri. Roma îi are în lot pe Totti, Destro și Pjanic, iar Firentina pe Juan Cuadrado, Giuseppe Rossi și Mario Gomez.
Everton - Chelsea e meciul în care o să îi văd adevărata față a lui The Special One. Everton e o nucă tare pentru orice echipă din Premier League.
Duminică: Tottenham - Liverpool este un meci în care oaspeții trebuie să demonstreze că înfrângerea cu Manchester City de luni a fost un accident.
Benfica - Sporting Lisabona a fost mereu un derby. Sporting Lisabona are un nou antrenor, plus Nani. Benfica a adus jucători noi ca: Samaris și Julio Cesar.

Comentarii