Voiculescu si GSP




Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA. În plus, instanța a decis ca statul român trebuie să recupereze 60 de milioane de euro de la mogul și de la ceilalți inculpați.
Trustul media Intact al familiei Voiculescu este reprezentat de: Antena1, Antena3, Radio Zu, GSP, Antena2, Euforia, Top Gear, Jurnalul Național și Good Food.
Instanța a decis confiscarea sediilor Grivco și Antena 3, plus confiscarea a 5,8 milioane de lei de la fiicele mogulului.

Pe mine mă interesează soarta GSP-ului. E un ziar de sport bun de la noi, dar care poate fi vândut de Voiculescu în caz de nevoie.
Cred că va păstra Antena1 și Antena3 care sunt folosite ca topoare de luptă politică, dar dacă va avea nevoie de capital va vinde Euforia, Top Gear,Good Food, posibil și GSP.
Marea problemă a familiei Voiculescu este urmatoarea: judecătorii au decis blocarea conturilor bancare din străinătate, plus recuperarea banilor de la membrii familiei, iar fetele lui Voiculescu dețin 90% din GSP.
În trecut Ringier România a încercat să cumpere GSP-ul, dar nu s-au înțeles. Cred că acum firma elvețiana, Ringer care deține peste 120 de ziare și reviste din toată lumea, plus 80 de platforme web și mobile, va încerca să cumpere GSP-ul în aceste condiții negre pentru Voiculescu și ai lui.

Indiferent de cine va fi cumpărat GSP-ul, sper să nu ajungă ca prosport. În prosport am citit ieri titlul ăsta: Nu o să îți vină să crezi ce față are sora lui Tănase?
Și în articol era prezentată cățelușa lui Tănase, pe care așa o alintă fotbalistul: sora mea. Ziar de circari, de can-can și panarame.



Comentarii