Empoli - AC Milan in startul etapei a 4-a din Serie A

Marti de la ora 21:45 (in direct pe Digisport 3 si pe DolceSport 2) pe Stadio Carlo Castellani, se disputa primul meci al etapei a 4-a intre Empoli si AC Milan, prima etapa intermediara din acest sezon. Empoli vine dupa primul punct obtinut in acest sezon si totodata prima partida in care a marcat (2-2 la Cesena). De partea cealalta, AC Milan a pierdut derby-ul pe teren propriu cu Juventus, scor 0-1, dupa un meci care a avut un ritm excelent. Partida cu Juventus a fost si prima din acest sezon in care rossonerii nu au marcat.
Fernando Torres a debutat in ultima etapa impotriva lui Juventus. Acum ca este anuntat titular si are sanse mari sa inscrie primul gol in tricoul rossonerilor. (sursa poza: 101greatgoals.com)
Ultima data cand s-au intalnit cele 2 formatii a fost sezonul 2007/2008, echipele si-au impartit punctele, fiecare castigand pe terenul celeilalte (Empoli 1-0 pe San Siro, in tur si AC Milan 3-1 pe Stadio Carlo Castellani, in retur). Empoli a castigat decat in doua randuri in ultimele 18 partide jucate impotriva rossonerilor si niciodata pe teren propriu. Gazdele nu au inscris niciodata mai mult de un gol impotriva Milanului. Massimo Maccarone a inscris de 4 ori impotriva rossonerilor in 10 partide jucate contra lor. Ignazio Abate (AC Milan) a jucat pentru Empoli in sezonul 2007-2008 si a reusit sa inscrie un gol in acel sezon.

Antrenorul albastrilor, Maurizio Sarri a declarat dupa egalul cu Cesena ca echipa sa ar fi meritat victoria, deoarece "Empoli a dominat partida 85 de minute, iar in cele 5 minute de <bezna> , Cesena a marcat 2 goluri".
Dupa prima infrangere din cariera de antrenor la Milan, Filippo Inzaghi a fost criticat de presedintele clubului, Silvio Berlusconi. Ultimul s-a aratat nemultumit de faptul ca echipa nu a jucat exact cum le-a sugerat inaintea meciului la baza Milanello. Intrebat de presa daca va asista la mai multe partide in acest sezon decat in ultimii ani, presedintele Berlusconi a raspuns pozitiv si asteapta o replica a jucatorilor in timpul meciurilor dupa ce ii incurajeaza. Antrenorul  Pippo Inzaghi nu a comentat criticile presedintelui si a declarant ca el era primul care isi dorea o victorie impotriva bianconerilor.
Zvonurile din acest inceput de saptamana conduc la concluzia ca Fernando Torres va fi in primul XI trimis de Filippo Inzaghi in meciul de la Empoli, urmare a accidentarii lui Jeremy Menez la muschii aductori. Echipa din Milan nu a reusit sa marcheze in 2 din cele 9 deplasari de pe Stadio Carlo Castellani. Oaspetii au primit gol in fiecare din ultimele 4 deplasari in Serie A.

Primul XI al celor 2 echipe
Empoli (4-3-1-2): Sepe - Rui, Barba, Rugani, Hysaj - Croce, Valdifiori, Vecino - Verdi - Zielinsko, Tavano
AC Milan (4-3-3): Abbiati - De Sciglio, Zapata, Bonera, Abate - Van Ginkel, De Jong, Poli - Bonaventura, Torres, Honda

Indisponibili
Empoli: Shekiladze, Mchedlidze (accidentati), in timp ce Tonelli este incert.
AC Milan: Diego Lopez, Alex, Saponara si Montolivo (accidentati).

Sugestii pentru pariuri
Milan sa marcheze in a 2-a repriza (1,57)
Milan peste 1,5 goluri (2,00) 

Comentarii

  1. Interesant meci.

    Cu Juventus nu prea au izbutit cei de la Ac Milan, dar in sesara asta cred ca vor castiga :)

    Empoli nu se prezinta prea bine, iar Milan a gustat putin din placerea victoriei si cred ca au sanse reale sa catige. iar pt cota de 1,85 merita riscul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Milan a fost condusa cu 2-0 si era greu sa revina si sa castige. Bine ca a egalat.
      Ma bucur ca a marcat Fernando Torres despre care toata lumea zice ca e un atacant expirat.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu