Getafe - Valencia, epilogul etapei a IV-a in Primera Division

Luni de la ora 21:45 in direct pe Digisport 2 se desfasoara ultima partida a celei de-a 4-a etape in La Liga, pe Coliseum Alfonso Perez, intre Getafe si Valencia. In primele 3 etape, echipa condusa de Cosmin Contra a reusit sa invinga o singura data (1-0 acasa cu Almeria) si a pierdut de fiecare data in deplasare, chiar in handicap. De partea cealalta, liliecii sunt neinvinsi dupa 3 etape, strangand 7 puncte, iar in deplasare au reusit decat un egal la Sevilla. In sezonul trecut, fiecare echipa a invins pe terenul gazdei (Valencia a invins pe Coliseum Alfonso Perez cu 3-1, iar Getafe a bifat Victoria pe Mestalla).
Cosmin Contra va incerca sa obtina a 2-a victorie pe teren propriu dupa cea cu Almeria, insa impotriva Valenciei va fi mult mai greu. (sursa poza:insidespanishfootball.com)


Getafe a reusit sa castige doar de 2 ori in ultimele 7 intalniri acasa cu Valencia, insa de fiecare data scorul a fost 3-1. Ultimele 2 partide directe disputate pe Coliseum Alfonso Perez s-au incheiat cu acelasi scor: 0-1 pentru oaspeti.
Trupa lui Contra a reusit victoria in ultimele 3 meciuri pe teren propriu cu acelasi scor:1-0.
Angel Lafita (Getafe) a reusit "performanta" de a suta de 10 ori spre poarta in acest inceput de sezon, fara sa inscrie.
Gazdele se afla pe locul al 2-lea intr-o statistica a suturilor permise spre poarta proprie (43 de suturi), dupa Real Sociedad (44 de suturi).
Valencia poate sa castige 3 meciuri consecutive pentu prima data din septembrie 2013.
Paco Alcacer (Valencia) a marcat 2 goluri in primele 3 etape ale actualei campanii, cu unul singur mai putin decat a reusit in tot sezonul 2012-2013 la Getafe.
Numai Deportivo La Coruna are un raport mai bun goluri/suturi spre poarta (33,3%) decat Valencia (30,4%).


Scandal cat casa la Getafe dupa ce Pedro Leon nu a fost trecut pe lista jucatorilor pentru acest sezon. In aceasta vara, clubul din apropierea Madridului a incercat sa il vanda pe jucator. Zvonurile spun ca Hanovra ar fi facut o oferta, pe care clubul nu a luat-o in serios, asteptand o suma mai mare de bani pentru atacant, insa aceasta oferta nu a mai venit. Problema este ca fiecare club din La Liga are o anumita limita a cheltuielilor salariale (17 milioane de euro pentru clubul din metropola madrilena), iar inregistrarea atacantului pentru acest sezon ar fi condus la incalcarea acestei reguli, mai ales ca acesta are si cel mai mare salariu de la club. Clubul a incercat sa negocieze o reducere a salariului, insa fotbalistul nu a fost deschis noii oferte salariale. Jucatorul a cerut ajutorul sprijinul uniunii fotbalistilor pentru a rezolva conflictul dintre el si club.

Alvaro Negredo se afla in proces de recuperare dupa accidentarea suferita la unul din degetele de la picior, iar la antrenamentele libere de vineri au participat numai putin de 500 de fani, antrenorul Nuno fiind impresionat de suporteri. Miercurea aceasta, tot lotul Valenciei a fost invitat de antrenor pentru a lua masa la un restaurant, in scopul de a uni si mai mult legaturile stabilite intre jucatori. Presedintele Valenciei, Amadeo Salvo le-a interzis fanilor sa mai faca scandari raciste, dupa ce la ultimul meci cu Espanyol Barcelona, o parte a galeriei a scandat Sieg Heil. Imediat dupa remarcele presedintelui, liderii galeriei Los Che au comunicat ca isi cer iertare pentru orice scandare de acest tip si ca cine va repeta gestul va fi dat afara din stadion. De asemenea, Valencia a venit cu un comunicat oficial prin care anunta ca va da afara din Mestalla fiecare persoana care incurajeaza ideolgii rasiste, fasciste, xenophobe sau radicale. Presedintele liliecilor a plecat in Singapore pentru a negocia cu omul de afaceri Peter Lim sa preia clubul, considerand ca venirea acestuia la club ar conduce la rezolvarea situatiei financiare deficitare. Tranzactia a intrat in impas dupa ce compania lui Lim, Meriton  Holding a oprit negocierile cu Bankia, actionarul majoritar al clubului.

Partida va fi condusa Alberto Undiano Mallenco si va fi ajutat la tuse de Roberto Diaz Perez si Jesus Zancada Lobato.
 
Indisponibili vor fi Pedro Leon pentru gazed si Rodrigo de Paul (suspendat) pentru oaspeti.
 
Sugestii pentru pariuri
Ambele marcheaza (1,83 la william hill)
2 sau 3 goluri (1,95)

Comentarii

  1. Getafe - Valencia scor final 0-3,
    Primul pariu este pierdut, iar al doilea a fost castigator.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu