Incepe fotbalul adevarat - Champions League




E zi importanta pentru suporterii din toata lumea pentru ca incepe fotbalul adevarat. Cea mai puternica competitie de fotbal - Champions League ne ofera inca din prima zi o intalnire intre 2 titani ai fotbalului european:
Borussia Dortmund - Arsenal
Arsenal o va infrunta pe finalista de acum 2 ani din Liga Campionilor. Desi Borussia Dortmund pare favorita pe hartie nu mai este echipa extraordinarea de atunci. Acum ii lipseste Robert Lewandowski, dar si alti jucatori cheie care au fost vanduti. In plus echipa gazda are probleme si cu accidentarile: Marco Reus s-a accidentat la nationala in meciul impotriva Scotiei, iar Jakub Blaszczykowski, Ilkay Gundogan, Oliver Kirch si Nuri Sahin inca nu sunt refacuti dupa problemele medicale avute.
Arsenal nu are rezultate prea bune in ultimele meciuri. "Se lauda" doar cu 3 egaluri in ultimele 3 partide. Theo Walcott si Olivier Giroud au accidentari grave si vor lipsi mult timp de pe terenul de fotbal.
Ma astept la un meci cu goluri multe si cred intr-un over 2,5 goluri la acest meci.

Juventus - Malmö FF
Juventus este favorita clara in acest meci si statistica impotriva echipelor din Nord o demonstreaza.
In sezonul 2013/14 Juve a jucat impotriva lui Nordsjalland si a castigat cu 4-0, iar in sezonul 2013/14 a jucat impotriva campioanei din Danemarca - Copenhaga si italienii au castigat cu 3-1.
Echipele scandinave nu s-au descurcat bine nici in play-offul cupelor europene. Aalborg a pierdut cu 4-0 cu APOEL, iar Copenhaga a pierdut cu 4-0 impotriva lui Leverkusen.
Si aici puteti incerca pariul peste 2,5 goluri.

Liverpool - Ludogorets Razgrad
Vestile proaste vin una peste alta pentru Ludogorets Razgrad. Dupa ce ca au portarul susppendat pentru rosu direct din meciul cu Steaua, rezerva lor de portar s-a accidentat grav.
Au fost nevoiti sa semneze repede cu un portar canadian, liber de contract, care nu prea a aparat in ultimul an.
Echipa bulgara se bazeaza pe 3 stalpi: portarul Stoyanov, atacantul Beziak si mijlocasul Marcelinho. Daca unul din cei 3 lipseste Ludogorets devine o echipa mediocra.
Liverpool a pierdut la Aston Villa in weekend si va trebui sa demonstreze in seara asta ca e o echipa care merita sa joace in Champions League.
Cred ca Liverpool va castiga la o diferenta de 2 goluri.

Real Madrid - FC Basel
Real Madrid a fost invinsa la sfarsitul saptamanii de Atletico Madrid si are 2 infrangeri din 3 meciuri in La Liga. Plecarea lui Di Maria la Manchester United a fost o greseala mare a conducerii Realului. James Rodriguez e luat in ras de catre suporterii rivalelor pentru ca se spune ca a fost adus doar sa vanda tricouri. Iker Casillas a fost fluierat de suporteri si e posibil ca la meciul din seara asta Ancelotti sa il prefere in poarta pe Keylor Navas.
De la Basel va lipsi Marcelo Diaz care este suspendat. Basel are cativa jucatori buni care fac fata la acest nivel printre care: Granit Xhaka si Marco Streller.
Atacul este cea mai buna aparare a lui Real Madrid, dar cred ca si oaspetii vor marca. Cred va va invinge Real, dar un pariu de genul ambele marccheaza GG are sanse reale de reusita.


Comentarii