Manchester City - Roma



Manchester City - Roma este un meci de Liga Campionilor capital pentru gazde. Dacă pierd și în fața echipei italiene, bogații de la Manchester City pot pierde calificarea în primăvara europeană.
Man. City a pierdut în ultimele minute pe terenul lui Bayern Munchen cu 1-0 și acum este vizitată de AS Roma, echipa care are punctaj maxim în Serie A. Roma are 15 puncte din 5 meciuri, iar golaverajul arată aproape perfect: 9 goluri marcate și doar 1 gol primit. În primul meci din Champions League, Roma a distrus-o pe CSKA Moscova cu un scor incredibil de 5-1.

Cotele la această partidă sunt un pic ciudate. Manchester City are la victorie cota 1.70 , egalul este la cota 4.10 și victoria Romei este la cota 5.5
Peste 2,5 goluri are cota 1.74 , iar sub 2,5 goluri are cota 2.25. Ambele marchează sau GG este la cota 1.72 .

Joe Hart va reveni în primul 11 după ce a fost odihnit în meciul cu Hull. Marea întrebare este dacă jucătorii echipei de la mijloc, care au pierdut pe final de meci cu Bayern Munchen, vor face față în acest meci. În ultimele partide cei mai importanți jucători nu au fost la capacitate maximă. Spectatorii englezi așteaptă un meci mare de la Yaya Toure, jucătorul emblemă al echipei Manchester City.
Totuși atacul merge ca pe roate. Gazdele de azi au marcat 7 goluri în ultimele 3 partide din Premier League.
AS Roma este o echipă de contra-atac foarte bună și dacă are spații nu te iartă. În meciul cu rușii de la CSKA Moscova, italienii au înscris primele 2 goluri în primele 15 minute, au mai marcat 1 gol până în minutul 30 și până la pauză s-a făcut 4-0. Am remarcat încă o statistica interesantă a echipei AS Roma: nu a primit niciun gol în prima repriză sezonul ăsta, indiferent pe cine a întâlnit.

La meciul din Champions League dintre Manchester City și Roma o să pariez că marchează ambele sau GG la o cotă de 1,72. Puteți să încercați și pariul peste 2,5 goluri la cota 1,74.
Baftă!

Comentarii

Trimiteți un comentariu