Meciurile inceputului de weekend

In aceasta zi de vineri se disputa cate un meci in Bundesliga, Ligue 1 si La Liga, toate atragand un interes aparte, atat pentru fani, cat si pentru pariori, care revin la rutina campionatelor, dupa pauza pricinuita de preliminariile continentale.

Bayer Leverkusen - Werder Bremen


Prologul etapei a 3-a din Bundesliga se disputa pe BayArena de la ora 21:30 (in direct pe Eurosport 2) intre Bayer Leverkusen si Werder Bremen. Daca in sezonul trecut, echipele si-au impartit victoriile, fiecare castigand pe teren propriu (Leverkusen 2-1, Bremen 1-0), in acesta campanie aspirinele se pare ca nu vor scapa niciun punct cu adversariilor din nord. Gazdele au 6 puncte dupa 2 etape si au inscris cate 4 goluri in ultimele 2 meciuri oficiale, in timp ce oaspetii au strans doar 2 egaluri, in care ambele echipe au marcat.


Hakan Calhanoglu a fost adus in aceasta vara de la Hamburg SV pentru 16 milioane de euro, iar conducerea isi pune toata increderea in mijlocasul turc. (sursa poza: mibundesliga.com)

Asprinele au castigat ultimele 3 partide directe pe teren propriu,
cu doar un gol diferenta, iar in ultimele 6 confruntari pe Bay Arena cu Werder Bremen nu a pierdut.
Leverkusen a castigat ultimele 2 meciuri pe teren propriu dupa ce a fost condusa (2-1 cu Werder si 4-2 cu Hertha).
Bremen a castigat decat o singura data in ultimele 10 intalniri cu Leverkusen.
Gazdele au inscris 1999 de goluri in Bundesliga si ar putea deveni a 11-a echipa care ajunge la pragul de 2000 de goluri inscrise.
Noul antrenor al aspirinelor, Roger Schmidt a castigat primele 5 meciuri oficiale la carma clubului si a egalat performanta lui Klaus Augenthaler. Ultimul a pierdut in cea de-al 6-a partida oficiala.
Karim Bellarabi este omul inceputului de sezon pentru aspirine, fiind implicat in 3 goluri (a marcat doua si a dat o pasa decisiva).
Karim Bellarabi, Simon Rolfes si Sebastian Boenisch (Levekusen), cat si Clement Fritz (Bremen) isi intalnesc fosta echipa.
Dupa ce Simon Rolfes s-a accidentat in timpul ultimei partide de campionat (4-2 cu Hertha Berlin), Julian Brandt completeaza infirmeria, dupa ce s-a ranit in timpul antrenamentelor din aceasta saptamana.
Zvonurile spun ca Real Madrid si-l doreste in iarna pe Christoph Kramer (Leverkusen, insa imprumutat in acest sezon la Borussia Moenchengladbach) si ar oferi o suma in jurul a 15 milioane de euro. De asemenea, Juventus Torino, Manchester United si Liverpool s-au aratat interesate de achizitia mijlocasului central.
Ajuns in ianuarie 2014 la Bremen, polonezul Ludovic Obraniak a recunoscut in fata presei ca isi doreste sa paraseasca clubul din nordul Germaniei si se declara multumit de interesul aratat de Sunderland si West Ham United. In acelasi timp, clubul din Bremen a pus ochii pe mijlocasul Rasmus Elm (CSKA Moscova), pe care spera sa il transfere in pauza de iarna pentru suma de 3 milioane de euro.

XI-le probabil al celor 2 echipe:
Leverkusen (4-4-1-1): Leno - Boenisch, Spahic, Toprak, Jedvaj - Son, Reinhartz, Castro, Bellarabi - Calhanoglu - Kiessling
Bremen (4-4-2): Wolf - Garcia, Lukimya, Prodl, Fritz - Elia, Junuzovic, Galvez, Hajrovic - Petersen, Santo

Accidentati sunt Rolfes si Brandt pentru gazde, respectiv Gebre Selassie, Ozkan si Bargfrede pentru oaspeti, iar Makiadi (international congolez) va lipsi dupa va ajunge la Bremen abia in ziua meciului. Jucatorul nationalei statului Congo nu a putut zbura din tara sa natala spre Europa si a fost nevoit sa ia un autobuz pana in Zambia, de unde a zburat spre Bremen.

Sugestii pentru pariuri
Werder Bremen cu handicap +1,0 in prima repriza (1,55). 
Niciun gol inainte de minutul 23 (1,83).
Gol Werder in prima repriza (3,25).


Olympique Lyonnais - AS Monaco

Primul meci al etapei a V-a in Ligue 1 se joaca pe Stade Gerland de la ora 21:30 (in direct pe Digisport 2), unde gazdele de la Olympique Lyonnais vor intalni vicecampiona din sezonul trecut, AS Monaco.In sezonul trecut, Monaco au reusit sa stranga toate cele 6 puncte din disputele cu Lyon (2-1 in tur si 3-2 in retur).
Alexandre Lacazette a fost votat jucatorul lunii august de fanii lui OL, reusind sa stranga 24% din voturile acestora. El a fost urmat de Jordan Ferri (22%), Christoph Jallet (21%), Anthony Lopes (19%) si Steed Malbranque (15%).
Yoann Gourcouff este pe punctul de a semna o scadere a salariului sau, care momentan este de 7,5 milioane de euro pe an. Noua intelegere intre mijlocas si club scade salariul jucatorului la 4,2 miioane de euro pe sezon, miscare pentru care clubul o apreciaza.
Fundasul dreapta Fabinho recunoaste ca a fost surprins ca a fost convocat la nationala Braziliei pentru meciul cu Ecuador.
Dupa ce i-au vandut pe James Rodriguez si Radamel Falcao in acest sezon, sperantele monegascilor stau in tanarul argentinian Lucas Ocampos (20 ani). In videoclipul de mai jos puteti veda tehnica aripei dreapta a vicecampioanei Frantei: (sursa: canal youtube AS Monaco)
Argentinianul a incercat sa isi schimbe clubul in acesta vara insa nu a avut noroc. Desi atat antrenorul argentinian al fenicienilor, Marcelo Bielsa, cat si jucatorul si-au dorit o mutare la Marseille, sefii clubului monegasc au fost impotriva acestui transfer, acestia asteaptandu-se sa castige o suma frumoasa in viitor.

Lyon a pierdut 4 din ultimele 7 partide pe Stade Gerland.
Toate golurile gazdelor in acest sezon au venit dupa minutul 64.
Hubert Fournier a castigat doar 2 partide din ultimele 17 partide in care a fost antrenor. El a venit in aceasta vara de la Stade de Reims.
Monaco a pierdut doar 3 din ultimele 15 deplasari in campionat, iar in ultimele 11 meciuri a marcat de fiecare data.
Atat Monaco cat si PSG au un numar record de goluri marcate in 2014 in deplasare (19).

XI-le probabil al celor 2 echipe:
Lyon (4-3-1-2): Lopes - Dabo, Umtiti, Rose, Jallet - Mvuemba, Gonalons, Ferri - Malbranque - Yattara, Lacazette;
Monaco (4-3-3): Subasic - Kurzawa, Carvalho, Raggi, Fabinho - Moutinho, Toulalan, Kondogbia - Ocampos, Berbatov, Ferreira - Carrasco

Accidentati sunt Bedimo, Fofana, Grenier, Benzia pentru Lyon, iar incerti sunt Kone, N`Jie, Zeffane si Bisevac pentru gazde, respectiv Kurzawa pentru oaspeti.

Sugestii pentru pariuri:
AS Monaco sa nu inscrie in prima repriza (1,53).
Ambele echipe marcheaza (1,83).


Almeria - Cordoba

Etapa a 3-a din actualul sezon incepe cu derbyul andaluz de pe Estadio de los Juegos  dintre Almeria si Cordoba, ce va incepe la ora 22:00.  Atat gazdele cat si oaspetii au strans un singur punct dupa 2 etape, fiecare din cele 2 echipe marcand cate un singur gol.

Argentinianul Federico Cartabia este cel mai bine cotat jucator al celor 2 echipe, suma pentru un transfer al sau invatindu-se la 5 milioane de euro. Aripa stanga a celor de la Cordoba pentru acest sezon este imprumutat de la Valencia. (sursa poza:rantsports.com)

Este prima intalnire in Primera Division intre cele 2 cluburi.

Gazdele au castigat ultimele 3 partide jucate pe Estadio de los Juegos cu Cordoba in Segunda Division.
Forma gazdelor in ultima vreme pe teren propriu este destul de gri: au castigat o singura partida din ultimele 6 in fata fanilor proprii (impotriva lui Betis Sevilla).
Almeria a castigat mai multe derby-uri andaluze in ultimul sezon (4) decat in istoria lor precedenta.
Fernando Soriano (34 ani, de la Cordoba) este cel mai vastnic jucator care a marcat in primele 2 etape ale acestui sezon.
Cordoba nu a castigat niciuna din ultimele 17 partide in deplasare in La Liga (6 egaluri si 11 infrangeri).
Ultima victorie a celor de la Cordoba in deplasare in prima liga spaniola a venit impotriva celor de la Atletico Madrid in 1969 (scor 2-1).
Oaspetii au avut cele mai putine suturi in primele 2 etape ale acestei stagiuni.
Fede Cartabia a inscris primul gol al oaspetilor in acest sezon. (1-1 pe Estadio Nuevo Arcangel cu Celta Vigo).
Punctele forte ale Almeriei sunt fazele de contraatac, crearea sanselor de gol si faza defensiva la fazele fixe, in timp ce Cordoba tine de scor atunci cand se afla la conducerea jocului. 
Punctele negative ale gazdelor sunt apararea mai tot timpul surprinsa la suturile de la distanta si ratarea sanselor de gol in mod exasperant. De partea cealalta, oaspetii se apara foarte slab in fata jucatorilor tehnici si cedeaza mai tot timpul posesia.

Sugestii pentru pariuri:
peste 0,5 goluri in prima repriza (1,50)
2-3 goluri in meci (1,95)

Comentarii

  1. Leverkusen - Bremen scor final 3-3
    Castigatoare Werder Bremen cu handicap +1,0 in prima repriza (1,55) si Gol Werder in prima repriza (3,25).
    Pierdut Niciun gol inainte de minutul 23 (1,83).

    Lyon - Monaco 2-1
    Castigator Ambele echipe marcheaza (1,83).
    Pierdut AS Monaco sa nu inscrie in prima repriza (1,53).

    Almeria - Cordoba
    Castigatoare peste 0,5 goluri in prima repriza (1,50) si 2-3 goluri in meci (1,95).

    Per total 5 din 7 castigatoare printre care se regaseste si cota cea mai mare (3,25).

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca mai vreti ponturi bune ca in articolul asta abonati-va prin email la siteul nostru pentru a primi noutati zilnic.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu