Parma - Milan, devin rossonerii la pretendenti la titlu?

Duminica de la ora 21:45 se desfasoara pe Enio Tardini partida dintre Parma si AC Milan. Daca Parma a inceput cu un esec in deplasarea de la Cesena (0-1), Milanul a plecat ca din tun in acest sezon dupa 3-1 acasa cu Lazio Roma. Parma continua in acest sezon cu Roberto Donadoni pe banca, in timp ce la carma Milanului s-a instalat Filippo Inzaghi.
Filippo Inzaghi a pornit cu dreptul in cariera de anternor al Milanului. Va reusi el inca o victorie si in deplasarea de la Parma? (sursa poza: ftbpro.com)

Parma a castigat ambele partide cu milanezii din sezonul trecut (scor 3-2 pe Enio Tardini si 4-2 pe San Siro), insa inaintea campaniei precedente nu reusisera decat 1 punct din ultimele 6 intalniri directe.
Din sezonul 2003-2004, Parma a castigat de 3 ori impotriva Milanului in campionat dintr-un total de 20 de intalniri.
Antonio Cassano a inscris 3 goluri impotriva diavolilor milanezi in sezonul trecut (o reusita in tur si doua in retur).
In ultimele 4 directe, ambele echipe au marcat.
Forma rossonerilor in deplasarile din sezonul trecut a fost slaba, reusind decat 3 puncte in primele 6 meciuri departe de casa. 
Milan a fost invinsa in ultimele 2 deplasari din sezonul trecut: la AS Roma (0-2) si la Atalanta (1-2).
Stephan El Shaarawy a dat pasa decisiva pentru golul lui Keisuke Honda din partida cu Lazio, insa inaitea acestei performante, tanarul italian nu mai fusese implicat la o faza din care s-a marcat din martie 2014, de atunci aparand in 17 partide ale Milanului. Putem considera ca transferul lui Balotelli la Liverpool a creat loc in echipa si pentru faraon, care se considera din nou prima vedeta a echipei.
Eficienta in fata portii a Milanului reiese din statistica meciului cu Lazio: au marcat 3 goluri din primele 3 suturi pe spatiul portii.
Diego Lopez a aparat penalty-ul lui Antonio Candreva (Lazio), lucru ce nu s-a mai intamplat din mai 2011, cand portarul Marco Amelia a aparat o lovitura de la 11 metri in fata lui Udinese.

Punctele forte ale Parmei in ciuda infrangerii din prima etapa au fost duelurile aeriene, insa erorile individuale au costat-o toate cele 3 puncte. De partea cealalta, Milanul a avut ca atuuri fazele de contraatac si finalizarea ocaziilor de gol, insa Inzaghi mai are de lucrat la defensiva atunci cand se afla in fata unor jucatori tehnici si la fazele fixe, care au creat emotii pentru fani milanezi in partida cu Lazio.

Filippo Inzaghi considera ca Mario Balotelli (plecat la Liverpool) si Fernando Torres (imprumutat de la Chelsea) au caracteristici diferite."Mario (Balotelli) voia sa primeasca mingea la picior, in timp ce Fernando ataca in spatiu. In fiecare meci voi decide cine va juca in functie de forma jucatorilor si de caracteristicile adversarilor. Nu m-am decis inca daca Torres va juca in meciul de la Parma, dar ma voi decide dupa ultima sesiune de antrenamente. Torres impresioneaza pe toata lumea la antrenamente si da un exemplu si celorlalti jucatori. Keisuke Honda s-a recuperat dupa jocurile de la nationala Japoniei si cred ca va juca in aceasta partida, dar El Shaarawy este indisponibil.

Arrigo Sacchi (marele antrenor al Milanului, ce a castigat 2 Cupe ale Campionilor Europei in `89 si `90) a declarat ca rossonerii se vor descurca mai bine fara Mario Balotelli si ca abia in acest moment se poate observa potentialul jucatorilor Milanului.

XI-le celor 2 echipe:
Parma (4-3-3): Mirante - Cassani; Paletta; Lucarelli; Gobbi - Jorquera; Lodi; Acquah - Palladino; Cassano; Belfodil
Milan (4-3-3): Diego Lopez - Abate, Alex, Bonera, De Sciglio - Poli, De Jong, Muntari - Honda, Torres, Menez

Vor lipsi: Jonathan Biabiany pentru gazde, respectiv Riccardo Montolivo, El Shaarawy, Phillipe Mexes, Cristian Zaccardo pentru oaspeti.

Sugestii pentru pariuri:
cartonas inainte de minutul 26 (1,83)
peste 2,5 goluri (2,00la william hill)
Milan castiga la un gol diferenta (4,33)


Comentarii

  1. Parma -Milan scor final 4-5
    Toate pariurile castigatoare.
    Cartonasul galben a fost obtinut in min. 16 de Bonera, al 3-lea gol s-a marcat in min. 37, iar oaspetii au castigat fix la un gol diferenta (cota 4,33)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici e faza din minutul 88 care a dus la golul 4 al echipei Parma. http://gfycat.com/PopularTeemingGuanaco

      Ștergere
  2. Victoria la 1 gol diferenta a Milanului a fost oferita pe tava in minutul 88 de o greseala mare a portarului oaspetilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca sa castigi la pariuri trebuie sa fii si norocos. Multe goluri au fost dubioase in meciul asta, dar cel mai important este pronosticurile au fost castigatoare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu