TreizecizeroTreizecizero.ro a câștigat locul 2 la webstock, secțiunea publishing. Din punctul meu de vedere ar fi trebuit să primească locul 1. Dar pentru că este un blog pe nișa sport, juriul a ales un site de bucătari pentru locul 1.
Nu știam de existența acestui site până acum câteva zile. Treizecizero e un site dedicat în totalitate tenisului. Au ziariști acreditați la turnee de mare șlem, au articole despre Simona Halep și alți jucători de tenis români. Cei de acolo scriu articole depre juniorii de la tenis, despre centrele de pregatire din țară.
Absolut tot ce este legat de tenis găsiți acolo.

Vă propun să încercați ceva. Deschideți siteul gsp.ro și treizecizero.ro și faceți o comparație. Diferența dintre știrile inventate din gsp și știrile la zi din siteul de tenis este enormă.
Pe acest site care are o vechime de doar 2 ani o să găsiți multe articole interesante:
1.Întrebarea de o mie de puncte: Ce înseamnă semnele pe care și le fac jucătorii de dublu?
2.Interviu Treizecizero cu autorul biografiei lui Federer: "Roger e ca un puzzle în care toate piesele au căzut perfect dintr-o dată"
3.Interviu | Horia Tecău: "Multe rezultate ale noastre, ale românilor, au venit din surprize, din eforturi personale"
4.Cum a transformat WTA Turneul Campioanelor, competiția la care Simona Halep e foarte aproape să se califice, într-un succes.
5.Federer vorbește despre noile obiective: revenirea pe locul 1, JO 2016.

Comentarii