Cristiano Ronaldo a marcat iar un hattrick



Cristiano Ronaldo a marcat iar un hattrick în meciul cu Athletic Bilbao care s-a terminat cu scorul de 5-0. Ronaldo a marcat primul gol în minutul 3, pe ultimul în minutul 88 și între ele a mai înscris o dată, în a doua repriză în minutul 55.
Golul din minutul 88 din meciul cu Athletic Bilbao este reușita cu numărul 13 din acest campionat.

CR7 a reușit al treilea hattrick în ultimele patru meciuri jucate. A marcat de 3 ori în meciul cu Deportivo La Coruna în minutele: 29, 41, 78, iar în meciul contra celor de la Elche a înscris de 4 ori la rând în minutele: 28, 32, 80 și 92. Și nici nu a avut nevoie de prea mult timp pentru că a realizat această performanță în doar 15 zile.
Cu această ocazie l-a egalat pe legendarul Di Stefano care avea 22 de hattrick-uri în 13 sezoane. Cristiano Ronaldo a reușit 22 de triple în doar 6 sezoane.
Nebunul de portughez este într-o formă extraordinară în acest an. Și doboară record după record. Este jucătorul care a înscris în 14 merciuri consecutive disputate pe teren propriu în La Liga.

Doar Barcelona și Valencia au marcat mai multe goluri decât CR7 în acest sezon, restul echipelor se află sub numărul 13 de goluri, care se pare că nu este cu ghinion pentru lusitan.
Cristiano Ronaldo a marcat mai multe goluri decât Neymar și Messi la un loc până în acest moment.

Aștept El Clasico cu nerăbdare anul ăsta.



Comentarii