Dinamo Kiev - Steaua Bucuresti



Dinamo Kiev - Steaua București este cel mai important meci din Grupa J din Europa League pentru că se întâlnesc favoritele pentru calificarea în primăvara europeană.
În primul meci Dinamo Kiev a câștigat cu 3-0 în deplasarea de la Rio Ave, iar Steaua București a învins-o pe Aalborg fără drept de apel cu 6-0. În meciul de la București, Claudiu Keșeru a marcat cel mai rapid hattrick din istoria cupelor europene în doar 12 minute.


Steaua București are câteva probleme în acest început de sezon:
1. Echipa din Ghencea face mai mereu o repriză bună și una slabă.
2. Condiția fizică nu mai este la fel ca pe vremea lui Laurențiu Reghecampf și parcă s-a pierdut și un pic din forța jucătorilor.
3. Deși are un cuplu excelent de fundași centrali, Steaua are probleme la fundașii laterali. Latovlevici e absent și din atac și din apărare. Îmi lipsește bucuria lui atunci când marca goluri superbe. În plus, pe faza defensivă e mereu cu capul în nori și a fost depășit de aproape orice adversar. Se complică în preajma careului de 16 metri atunci când ar trebui să joace simplu.
4. Mijlocașii la închidere nu îmi dau siguranță cum făceau în trecut Bourceanu și Pintilii. Nicandro Breeveld și Prepeliță nu formează un scut în fața apărării. Mereu apărarea Stelei a fost surprinsă pe contra-atac în ultimele meciuri.

Steaua are și puncte forte, mai ales in atac. Lucian Sânmărtean este fotbalistul care are atingerea magică. Trece de câte 3 adversari într-o singură fază fără niciun pic de efort.
Nu am văzut nicio pasă lungă dată de Sânmărtean care sa fie greșită.
Atacul, format din Chipciu, Keșeru și Rusescu, este letal in multe momente.
Portarul Arlauskis este cel mai în formă portar din România. Nu am mai văzut demult un portar care să câștige atât de multe dueluri unu la unu cu atacanții adverși ca nebunul din poarta Stelei.
Și are astfel de intervenții de câteva ori pe meci.

Dinamo Kiev este echipa numărul 2 din Ucraina după trupa lui Mircea Lucescu. Dar echipa gazdă de mâine are rezultate bune în acest sezon de fotbal.
Dinamo Kiev este neînvinsă în campionatul ucrainian cu 5 victorii și 2 egaluri.
Dacă Steaua nu face greșeli mari în apărare se poate întoarce acasă cu cel puțin 1 punct.

O să pariez la meciul Dinamo Kiev - Steaua București că marchează ambele sau GG la cota 1,94 la william hill. Puteți încerca și cel puțin 1 gol în prima repriză la cota 1,46.

Comentarii

  1. Dinamo Kiev a deschis scorul in prima repriza. Scorul final a fost 3-1, iar golul echipei Steaua a fost marcat de Rusescu pe finalul meciului. Ambele ponturi au fost castigatoare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu