Pariu sigur si statistica



În luna septembrie 2014 pe blogul www.pariusigur.com au intrat aproape 10.000 de vizitatori. E una dintre cele mai bune perioade din acest an în afară de luna iunie, atunci când peste 10.682 de pariori au vizitat acest site. Însă în perioada aceea a fost Campionatul Mondial de fotbal și interesul românilor pentru cel mai iubit sport din lume fost mare.

Statistica pe Pariu sigur arată din ce în ce mai bine. Începând din iulie 2014 mulți cititori au început să între aici și astfel avem o creștere în fiecare lună.
În septembrie am avut peste 9.157 de vizitatori, 17.308 de afișări, iar vizita medie pe site a fost de 2 minute și 46 de secunde. Peste 97% dintre cei care intră aici vin de pe google sau alte motoare de căutare. 18,77% au intrat de pe mobil, 3,6% de pe tablete și 78% de pe desktop. Vă amintesc că este un blog pe nișa pariuri și sport, nu unul generalist care poate prezenta aproape orice se întâmplă în societatea românească sau în lume.
Eu și Vlad Dobroteanu nu scriem despre sentimente și nu transmitem emoții. Aici găsiți informații depre orice sport de la fotbal până la Formula 1 și aproape tot despre pariuri, strategii și case de pariuri.

Anul 2014 va fi anul în care o să depășesc 100.000 de vizitatori pe site.


Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Ai comentat ca un strain. :)
      Dar pentru ca ai fost profesoara mea in tot ce inseamna blogging te pup.

      Ștergere
    2. Am comentat ca un strain pentru ca altfel trebuia sa recunosc ca m-ai intrecut la trafic. Damn it! :))

      Ștergere
    3. Ai avut in luna septembrie multi cititori. Baga carbuni si scrie mai des.:)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu