Top 5 femei sexy cuplate cu sportivi


În acest Top 5 femei sexy cuplate cu sportivi își fac apariția femei frumoase, modele de top ca: Irina Shayk, Melissa Satta și Hope Dworaczyk.

1. Prima în acest top al frumuseților feminine combinate de mari sportivi din toată lumea se află Irina Shayk, iubita lui Cristiano Ronaldo. Este rusoaică și este în relație cu CR7 din mai 2010.


2. Pe locul 2 se află Jessica Bratich care este iubita jucătorului australian de cricket Mitchell Johnson. Jessica Bratich este o karateka bună care are medalii obținute în sporturile de contact. A câștigat medalia de bronz la concursul de kumite individual la 60 kg, la Campionatul Mondial de Karate din 2006 din Finlanda.


3. Pe locul 3 în opinia mea este Melissa Satta, logodnica fotbalistului Kevin Prince Boateng. Melissa Satta are în trecutul ei o colecție impresionantă de sportivi: Christian Vieri, John Carew și Matteo Ferrari.


4. Pe locul 4 staționează Sabrina Maserati care este iubita jucătorului de baschet Blake Griffin.


5. Pe ultimul loc în acest Top 5 femei sexy cuplate cu sportivi se află Hope Dworaczyk, fosta iubită a jucătorului de baschet Jason Kidd. Hope Dworaczyk a fost declarată ce mai sexy femeie din Playboy în 2010.

Comentarii