Avertisment pentru un vanator de bonusuriAzi am primit pe mail un avertisment din partea betfair în care se precizează că în afilierea mea și-a făcut apariția un vânător de bonusuri.
În lunile septembrie și octombrie au apărut cel puțin 20 de pariori noi pe aceasta afiliere. Jucătorii la pariuri au luat doar freebet-ul și apoi și-au văzut de drum. In lunile precedente aveam 3 sau 4 conturi noi la betfair. Asta bate la ochi.

Asta e un avertisment pentru un vânător de bonusuri care îmi iubește siteul, dar doar pe interes. Frate poți să faci ce vrei tu, dar mai schimbă afilierea cu alt site pentru că la mine e plin de căpușe. Și dacă tot te-ai apucat de treabă nu te mai grăbi în halul ăsta. Fă mai puține conturi pe lună și mai joacă și pe bune. Ăștia de la betfair nu sunt proști și o să îți închidă și ție conturile cu bani în ele. În plus o să îmi închidă și mie afilierea betfair.

Suntem români și trebuie să ne descurcăm cum putem în criză asta economică. Dar asta nu e o scuză ca să nu faceți treaba profesionistă.
În plus o să speriem toate casele de pariuri online și nu o să mai pupăm niciun bonus sau freebet pe viitor.

Comentarii