Black Friday in Romania




La sfârșitul lui Noiembrie o să fie nebunie în grupurile de căutători de prețuri mici pentru că este perioada super-reducerilor de Black Friday.
Black Friday în România o să înceapă pe 21 Noiembrie și va continua și pe 28 Noiembrie. În mod normal în restul lumii aceste reduceri masive au loc în ultima zi de vineri din noiembrie.
Dar la noi anul trecut multe magazine online au început promoțiile cu o săptămâna înainte și sunt sigur că și anul ăsta va fi la fel.

Dacă sunteți în căutare de un laptop, televizor, telefon mobil, playstation 3 sau 4, cărți sau orice altceva, asta e perioada anului în care nu trebuie să dormiți și să cumpărați produsul dorit la un preț mai mic.
Poate vă întrebați ce legătură are acest articol cu acest site care se ocupă de sport, pariuri și strategii.
E foarte simplu. În martie anul ăsta pariam la betfair peste 2,5 goluri live în primele minute ale unui meci de fotbal. Netul era de la Romtelecom care cădea des pentru că ploua torențial. Laptopul era HP și mergea destul de greu pentru că avea o vechime de 5 ani.

După ce am pus pariul pe o sumă mare, am început să urmăresc meciul live. După primele 15 minute mi-am dat seama că nu e meci de over și am vrut să pun o contră pe același meci cu pariul sub 2,5 goluri. Dar laptopul s-a blocat, nu am mai apucat să pun pariul și am pierdut toți banii. De nervi am spart laptopul. Săreau bucățile de tastatură din el ca floricele de porumb din ceaunul pus la foc mare.
L-am distrus, iar a doua zi l-am aruncat în Ialomița.

Apoi am început să caut alt laptop pe net. Am găsit destul de repede și m-am apucat iar de pariuri live. De atunci, prietenii mei glumesc cu mine și de fiecare dată când îmi dau pe mână un smart phone sau un laptop îmi zic: Ai grijă să nu îl spargi și pe ăsta!
Acum mă gândesc că mai bine spărgeam laptopul zilele astea și acum de Black Friday îmi cumpărăm unul la un preț accesibil.
Asta e viața de parior.


Comentarii