De ce e bun un cont la Neteller?



În primul rând să vă explic ce este Neteller. Este un portofel online care nu are legătură cu sistemul bancar românesc. Dacă dintr-un motiv sau altul nu vreți ca cineva să vă monitorizeze banii pe care îi jucați la pariuri, poker sau casino online ar trebui să vă deschideți un cont la Neteller.
Puteți să depuneți la orice casă de pariuri online folosind Neteller și să retrageți fără probleme. Are și un card Master Card atașat contului. Cu acest card puteți să retrageți bani de la orice bancomat din România.
Dar nu este gratis. Pentru orice retragere făcută din bancomat trebuie să plătiți 4 euro.
Verificarea identității se face simplu. Trebuie să trimiteți o copie de pe cartea de identitate sau buletin prin email și gata.



De ce e bun un cont la Neteller.?
Pentru că poate vrei să pariezi fără dureri de cap în continuare la bet365, deși această casă de pariuri s-a retras de la noi. Dacă cei care interzic casele de pariuri online de la noi vor încerca să urmărească și pariorii activi online din România? Nu vor putea face acest lucru daca ai cont deschis la acest portofel online. Astfel nu poți fi acuzat cu probe că pariezi online la o casă de pariuri interzisă.

Contul și cardul Neteller nu au nicio legătură cu băncile din România.

Comentarii

  1. Ce as mai vrea sa mai adaug la spusele tale este faptul ca acest card poate fi folosit la orice bancomat din LUME, nu doar din Romania, iar un alt aspect interesant este faptul ca, pentru platile efectuate la comercianti cu acest card, comisionul este 0 (zero).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest card este binevenit si pentru cei care au datorii la banci.:D

      Ștergere
  2. Poate ar interesa si avantajele/dezavantajele comparativ cu contul/cardul atasat Skrill ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezar, o sa fac un articol comparativ intre Skrill si Neteller pentru ca le folosesc pe ambele de ani de zile.

      Ștergere
  3. De jucat joci online dar de retras cum retragi ca tot de la o banca din romania retragi bani si tot trebuie sa platesti impozit la stat 25%
    Este diferenta intre Skrill si Neteller la retragere bani din romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Folosesti un card mastercard pe numele tau de la Skrill sau Neteller . Te folosesti doar de bancomatele bancilor din Romania, nu de conturile lor bancare.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu