De ce nu vreau sa platesc pentru Liga 1?



De ce nu vreau sa plătesc pentru Liga 1?

1.Nivelul din Liga 1 este o glumă.
Dacă te uiți la un meci de fotbal din Germania sau Anglia și apoi faci greșeala să vizionezi un meci din Liga 1 o să simți că ești cumva pedepsit. Fotbal mai urât ca la noi în România nu găsești prin alte părți.

2.Nu vreau să finanțez clubul CFR.
Arpad Paszkany este în spatele afacerii cu Look Tv și totuși, dacă îl întrebi dacă mai este patronul CFR-ului va răspunde că nu. Dar dacă cineva vrea să cumpere clubul CFR trebuie să discute doar cu el. Așa a spus marele afacerist. Înțelegeți voi ce vreți, iar eu nu vreau să finanțez un club ca CFR care se bazează pe jucători de afară. Nu promovează fotbaliști români, iar Naționala României are de pierdut pe termen lung.

3.Contractul s-a făcut fără licitație.
O șmecherie tipic românească. Hai să luăm noi(Paszcany și asociații) drepturile Tv fără licitație și apoi le vindem la suprapreț fraierilor de la Rcs-Rds.
Din păcate pentru hoții ăștia manevra nu a mers.

4.UPC a încercat să păcălească clienții
UPC a umflat prețul abonamentului lunar la toată lumea acum câteva luni pentru că a băgat comisionul pentru meciurile de fotbal și i-a pus pe clienții lor în fața faptului împlinit. Astfel plăteai niște bani în plus pentru o transmisie tv, chiar dacă erai o babă de 80 de ani și nu te interesa fotbalul.

Comentarii