Sunderland - Chelsea, reusesc pisicile negre sa ii impiedice pe liderii din Premier League?

Sambata de la 19:30 in etapa a 13-a din Premier League, pe Stadium of Light se desfasoara meciul dintre Sunderland si Chelsea. Echipa patronata de Roman Abramovich este liderul in campionat, in timp ce pisicile negre sunt la 3 puncte de prima echipa care retrogradeaza in Championship. Albastrii au scapat pana acum decat 4 puncte, din maximul pe care il puteau obtine, insa acestea au fost pierdut in deplasare (1-1 la Manchester City si 1-1 la Manchester United). Gazdele au strans decat 5 puncte in ultimele 5 etape, iar meciul care iese in evidenta este unul pierdut la scor de maidan: 8-0 la Southampton. Surprinzator, in sezonul trecut cele 2 echipe si-au impartit punctele insa fiecare castigand in deplasare. Chelsea a castigat 4-3 pe Stadium of Light in timp ce in retur pe Stamford Bridge cu 2-1.
Fabregas a strans 11 pase de gol pana in acest moment in campionat si cu siguranta in luna mai, va deveni recordmanul assist-urilor intr-un sezon de Premier League. (sursa poza: dailystar.co.uk)




S-au inscris 53 de goluri in ultimele 12 partide directe, iar in ultimele 6 meciuri s-au inregistrat nu mai putin de 29 goluri.
Chelsea a castigat 17 din ultimele 19 intalniri cu Sunderland.
Cesc Fabregas a marcat 4 goluri impotriva pisicilor negre in Premier League, fiind adversara impotriva careia a inscris cele mai multe goluri. El a marcat in 3 din ultimele 4 partide in campionat impotriva lui Sunderland, jucate pe Stadium of Light.
S-au inscris 12 goluri in primele 20 de minute ale ultimele 10 intalniri dintre Sunderland si Chelsea.
Sunderland a pierdut ultimele 9 partide in fata lui Chelsea pe Stadium of Light. O alta infrangere pe teren propriu in fata echipei manageriate de Jose Mourinho conduce la un nou record in Premier League in ceea ce priveste numarul de infargeri consecutive pe teren propriu in fata aceluiasi adversar.
Ca sa ne facem o idee despre atacantii celor 2 echipe ii comparam pe Diego Costa (11 goluri in 10 prezente in tricoul pensionarilor) si Jozy Altidore (2 in 65 de aparitii pentru pisicile negre).
S-au inregistrat 3 autogoluri in ultimele 3 directe intre Sunderland si Chelsea.

XI-le probabil al celor 2 echipe
Sunderland (4-1-4-1): Pantilimon - Reveillere, Brown, O`Shea, Vergini - Cattermole - Wickham, Gomez, Larsson, Johnson - Fletcher
Chelsea (4-2-3-1):Courtois - Azpilicueta, Terry, Cahill, Ivanovic - Fabregas, Matic - Hazard, Oscar, Willian - Costa

Indisponibili
Sunderland: van Aanholt, Giaccherini, Jones sunt accidentati, iar Ricky Alvarez este incert.
Chelsea: Ake (accidentat), Costa (incert).

Inainte partidei din acesasta etapa, Cesc Fabregas a pus in evidenta motivele care l-au facut sa joace excelent pentru Chelsea si sa devina un titular indiscutabil."In acest moment joc cel mai buna fotbal din cariera. Sunt 100% sigur ca aceasta este cea mai buna pozitie a mea. Simt cum am control asupra jocului, deoarece ating mingea tot timpul, ma simt liber, ma simt increzator, simt cum am lucrurile sub control si asta este lucrul care imi place cel mai mult in fotbal". 
Spaniolul a explicat si motivul pentru care a venit la Londra:"Am ales acesta provocare (transferul la Chelsea) pentu ca am simtit ca aici trebuie sa vin. Nu am venit aici doar sa joc bine si atat. Am venit aici ca sa castig trofee si daca voi juca bine pe langa obtinerea titlurilor, cu atat mai bine. Cel mai important lucru pentru mine este ca echipa stie ce face, stie cand sa se apere si cand sa se atace, cand sa creasca ritmul jocului si cand sa-l reduca. In acest moment, ne descurcam foarte bine si inca ne mai putem dezvolta. Toate acestea insa fara castigarea trofeelor nu inseamna nimic. Nimeni nu isi aduce aminte de o echipa ca fiind buna daca ea nu a castigat si trofee".

Sugestii pentru pariuri
2 pauza (1,80). Diferenta dintre loturile celor 2 echipe, cat si de forma in favoare baietilor lui Mourinho este evidenta pentru toata lumea. Albastrii vor incerca sa isi faca jocul cat mai usor prin marcarea golurilor cat mai repede, si a juca cat mai relaxati in a 2-a parte a meciului. Chelsea este echipa cu cele mai multe goluri inscrise (13) si cele mai putin goluri primite (4) in prima repriza, astfel ca victoria oaspetilor la pauza este de asteptat.

Ambele marcheaza (2,10 la william hill). 8 din ultimele 10 intalniri directe s-au incheiat cu goluri de ambele parti. In 5 din cele 7 jocuri ale lui Sunderland disputate pe teren propriu s-a inregistrat goluri pentru ambele echipe. De partea cealalta, Chelsea are in acest sezon a marcat si a primit gol in fiecare din cele 6 deplasari in campionat. In concluzie, asteptam un meci spectaculos cu goluri inscrise in ambele porti. 

Comentarii

  1. Sunderland - Chelsea s-a incheiat 0-0, ambele sugestii pentru pariuri fiind necastigatoare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu