Cagliari - Juventus, se trezesc bianconerii inainte de Supercupa Italiei?

Joi de la ora 20:00 (live pe Digisport 1 si Dolcesport 1) pe Stadio Sant`Elia se joaca partida dintre Cagliari si Juventus. Liderii au pierdut 4 puncte in ultimele 2 etape de campionat dupa ce au remizat la Fiorentina si acasa cu Sampdoria. De partea cealalta, sarzii nu au mai castigat de 7 etape si am putea spune ca sunt in criza de forma, reusind in acest interval sa stranga decat 4 puncte. Gazdele au strans decat 2 victorii in ele 15 etape, fiind printre ultimele echipe la acest capitol alaturi de Parma (2) si Cesena (1). Trupa condusa de Zdenek Zeman joaca ofensiv si a marcat 20 de goluri, fiind echipa cu cele mai multe goluri inscrise din a 2-a parte a clasamentului dupa Inter.
Paul Pogba a marcat 3 goluri in acest sezon de Serie A si este de neinlocuit in echipa bianconerilor. (sursa poza: zimbio.com)

In sezonul trecut, campioana a obtinut 6 puncte din disputele cu Cagliari, reusind de fiecare data sa se impuna la un handicap de 3 goluri. In tur a fost 4-1 pe Sant`Elia, iar in retur a fost 3-0 pe Juventus Stadium. Partida dintre cele 2 echipe are loc chiar inaintea disputarii Supercupei Italiei intre Napoli si Juventus, ce se va desfasura luni la Doha (Qatar). De asemenea, echipa lui Rafa Benitez joaca si ea in aceasta zi impotriva Parmei.
Anternorul ceh al lui Cagliari a raspuns intrebarilor presei inaintea de meciul in compania campioanei en-titre. Intrebat ce jucatori ar lua de la Juventus, Zeman a raspuns ca i-ar lua pe toti, insa problema pentru sarzi nu o constituie individualitatile, ci echipa lui Juventus privita ca un colectiv. Sa joci impotriva bianconerilor este o placere pentru ca te determina asa cum o facea si in urma cu 20 de ani. Nu trebuie sa ne ingrijoram pentru ca nu avem multe de pierdut in aceasta partida. Vom lupta pentru fiecare minge si vom incerca sa facem cat mai putine greseli in defensiva. Cred ca Juventus-ul lui Antonio Conte juca la un ritm mai sustinut, in timp ce Juventus sub comanda lui Massimiliano Allegri prefera posesia prelungita, insa in realitate acestea sunt decat detalii".

Anternorul celor de la Juventus a negat ca echipa sa este obosita inaintea meciului cu Cagliari si admite ca are probleme in defensiva. "Nu este adevarat ca echipa este obosita. Duminica impotriva Sampdoriei am jucat unul dintre cele mai bune jocuri din punct de vedere fizic. Cred ca am facut unele greseli tehnice si am fost foarte precauti in a 2-a repriza, mai ales in ultimele 20 de minute. Cred ca acest lucru a facut sa para ca suntem obositi". 
Despre partida cu sarzii, Allegri a declarat: "Cagliari joaca intotdeauna deschis si va incerca sa inscrie. Vor face cu siguranta un meci bun. Singura mea problema este in defensiva. Caceres este accidentat, insa sper sa fie apt pentru Supercupa Italiei. Bonucci este suspendat, Barzagli se recupereaza dupa accidentare, Asamoah a suferit o interventie chirurgicala, iar Romulo este si el nerefacut.

XI-le probabil al celor 2 echipe
Cagliari (4-3-3): Cragno - Avelar, Rossettini, Ceppitelli, Balzano - Crisetig, Conti, Ekdal - Cosssu, Ibarbo, Farias
Juventus (4-3-1-2): Buffon - Evra, Ogbonna, Chiellini, Lichtsteiner - Marchisio, Pirlo, Vidal - Pereyra - Tevez. Llorente

Indisponibili
Cagliari: Sebastian Eriksson, Marco Sau, Simone Colombi (accidentati)
Juventus: Andrea Barzagli, Kwadwo Asamoah, Luca Marrone, Martin Caceres, Romulo, Marco Storari (accidentati), Leonardo Bonucci (suspendat)

Cagliari a obtinut decat 2 puncte din ultimele 9 confruntari cu Juventus in campionat, primind in medie 2,4 goluri pe meci.
Sarzii au pierdut 6 din ultimele 7 intalniri acasa impotriva bianconerilor, in celalalt meci invingand. Acesta a fost si singurul meci in care nu au primit gol.
Cagliari nu a reusit sa inscrie in ultimele 3 partide de campionat. Ultima data cand baietii lui Zeman au reusit sa nu marcheze in 4 meciuri consecutive s-a intamplat in 2008.
Gazdele sunt singura echipa din Serie A, care nu a reusit sa invinga pe teren propriu (3 egaluri si 4 infrangeri).
Echipa lui Allegri a castigat decat 2 din ultimele 5 partide jucate in deplasare in campionat, in ultimele 3 dintre aceastea reusind sa mentina poarta intacta.
In aceasta partida se intalnesc echipa cu a 3-a cea mai slaba defensiva (Cagliari - 26 de golui) si echipa cu cea mai buna apararea (Juventus - 6 goluri).
Fernando Llorente a inscris 3 goluri in 2 partide impotriva sarzilor, fiind victima sa preferata alaturi de Livorno.
Giorgio Chiellini a inscris primul sau gol in Serie A intr-un meci impotriva lui Cagliar (in septembrie 2007, intr-un Cagliari - Juventus 2-3).

Sugestii pentru pariuri
2 pauza/2final (2,00). Campioana nu va mai risca sa faca pasi gresiti mai ales ca AS Roma s-a apropiat la un singur punct, si treaba devine serioasa in lupta pentru titlu. Bianconerii vor caut sa controleze si sa impinga meciul spre poarta lui Cragno.
Peste 1,5 goluri in prima repriza (2,50). In timpul primelor reprize ale ros-albastrilor, s-au marcat nu mai putin de 31 de goluri. Nici Juventus nu sta rau, ea marcand 14 goluri in primul mitan al meciurilor din acest sezon.

Comentarii

  1. Meciul s-a incheiat cu scorul de 1-3 dupa ce Juventus a condus cu 2-0 la pauza. Ambele pariuri sunt castigatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din articolul asta m-am inspirat pentru biletul zilei. Esti in forma maxima.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu