Southampton - Manchester United, urca pe podium diavolii rosii?

Luni de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport) pe stadionul St. Mary`s se desfasoara ultimul meci din etapa a 15-a in Premier League intre Sfintii de la Southampton si diavolii rosii de la Manchester United. Inaintea ultimelor 3 etape, elevii lui Ronald Koeman aveau 8 victorii in 9 etape de Premier League, insa criza de rezultate a aparut in ultima perioada. Nu este surprinzator pentru ca si adversarii au devenit din ce in ce mai dificili: 1-1 la Aston Villa, 0-3 acasa cu Mancheste City si 0-1 in deplasarea de pe Emirates cu Arsenal. De partea cealalta, Manchester United iese in evidenta cu cele 4 victorii consecutive obtinute, cea mai rasunatoare fiind cea in compania lui Arsenal 2-1 chiar pe Emirates.

Robin Van Persie si Wayne Rooney vor reface atacul lui United, dupa ce englezul a lipsit la ultima partida (impotria lui Stoke), urmare a unei accidentari minore la genunchi. (sursa poza: eurosport.com)

In sezonul trecut cele 2 echipe nu au facut decat 1-1 atat pe Old Trafford, cat si pe St. Mary`s, asa ca echilibrul este cel care defineste cel mai bine ultimele intalniri.

Southampton a inscris primul gol in 4 din ultimele 5 partide jucate impotiva diavolilor rosii insa nu au castigat niciuna din aceste dispute.
Wayne Rooney a inscris 5 goluri in 5 prezente in campionat impotriva lui Southampton.
Manchester United a castigat 9 si a pierdut o singura data in ultimele 12 intalniri cu Sfintii.
Robin Van Persie a marcat 5 goluri in 6 partide jucate in Premier League contra lui Southampton.
Este primul meci in Premier League in care antrenorii celor 2 echipe sunt olandezi (Ronald Koeman si Louis Van Gaal).
United a strans decat 6 din cele 25 de puncte in deplasare (1 victorie, 3 egaluri si 2 infrangeri).
Southampton este echipa care a titularizat cei mai putini jucatori (15) in timp ce United este la polul opus, titularizand pana in acest moment nu mai putin de 26 de jucatori din lot.
Manchester United este echipa care a folosit cel mai mare numar de jucator in Premier League (31), insa doar David De Gea a fost titular in toate cele 14 partide de campionat.
Nathaniel Clyne (Southampton) este jucatorul cu cele mai multe intrari prin alunecare in campionatul englez (63).


XI-le probabil al celor 2 echipe
Southampton (4-2-3-1): Forster - Bertrand, Fonte, Yoshida, Clyne - Davis, Wanyama - Mane, Tadic, Long - Pelle
Manchester United (4-3-1-2): De Gea - Young, Rojo, Smalling, Valencia - Herrera, Carrick, Fellaini - Mata - Van Persie, Rooney

Indisponibili
Southampton: Jay Rodriguez, James Ward-Prowse, Sam Gallagher, Morgan Schneiderlin (accidentati), Dusan Tadic, Jack Cork, Toby Alderweireld (incerti)
Manchester United: Rafael Da Silva, Phil Jones, Daley Blind, Jesse Lingard, Luke Shaw (accidentati), Angel Di Maria (incert)

Arbitru va fi Kevin Friend si va fi asistat la margini de Scott Ledger si Andy Garratt.

Louis Van Gaal este placut surprins de succesul pe care il are atacantul italian Graziano Pelle in campionatul englez si il aseamana cu starul Robin Van Persie. Pelle a fost transferat de Ronald Koeman de la Feyenoord Rotterdam, clubul de unde a venit si managerul olandez. De asemenea, italianul a fost anternat si de Louis Van Gaal in perioada in care acesta era antrenorul celor de la AZ Alkmaar. Italianul a explodat in ultimele 2 sezoane la Feyenoord inscriind in total nu mai putin de 50 de goluri in campionatul olandez. Managerul lui United spune despre acesta: "Nu sunt surpins de succesul lui Pelle pentru ca eu l-am adus la AZ [Alkmaar] de la Cesena si era jucator de atac. I-am spus lui Van Persie ca imi plac atacantii care au si rol in faza ofensiva (asa cum este Pelle) nu doar aceia care marcheaza. Asta este genul de atacanti care imi plac. Asa ca nu este suprinzator. Poate fi surprinzator ca a marcat 9 goluri (6 in campionat si 3 in Cupa Ligii Angliei), si sunt multe, dar a reusit performanta asta. De asemenea, el este si foarte creativ. Intotdeauna vede un al 3-lea om caruia ii poate pasa la fel ca si Van Persie".

La conferinta de presa, antrenorul lui Southampton a discutat si despre relatia sa cu managerul lui United, Louis Van Gaal, care nu a fost una tocmai buna acum 9 ani cand cei doi lucrau la Ajax Amsterdam. Koeman era antrenor, iar Van Gaal era director sportiv si supervizor al antrenorului. Intrebat despre relatia cu Van Gaal, Koeman a spus:"Nu este nicio problema. Daca ne vom vedea, ne vom strange mainilie si atat. Este vorba despre meciul Southampton - Manchester United si acesta necesita atentie. Nu este un meci intre Ronald Koeman si Louis Van Gaal. Este ceva privat. A fost un conflict intre noi acum 8-9 ani, nu o problema si acum prefer sa vorbesc despre meci. O victorie ar fi importanta pentru echipa mea. Intotdeauna cand nu castigi cateva meciuri la rand, ai nevoie neaparata de o victorie. Daca vom juca cum am jucat cu Arsenal miercuri avem sanse sa castigam cu United. Daca vom evolua ca in ultimele 20 de minute cu City, atunci nu avem cum sa castigam luni. Cred in jocul echipei mele pentru ca el ne-a adus punctele care le avem in acest moment.
Sugestii pentru pariuri
Peste 1,5 goluri in a 2-a repriza (2,10). In reprizele secunde ale lui United cat si ale lui Southampton s-au inscris 22 de goluri, astfel este de asteptat ca cel putin 2 goluri sa vina in a 2-a parte a jocului de pe St. Mary`s.
Ambele marcheaza si peste 2,5 goluri (2,25). Ambele echipe au atacanti de clasa (Pelle, Van Persie, Rooney) si probabil ca vor veni goluri in ambele porti, de aceea GG&peste 2,5 goluri este posibil sa fie un pariu castigator.

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. J. , esti cel care comenta aici acum 1 an si ceva? Specialistul in betfair?
      Daca tu esti, bine ai revenit. :D

      Ștergere
    2. Nu e scris de mine, ci de Vlad. Tot meritul este al lui. Suntem 2 pariori care scriem pe acest site. :D

      Ștergere
  2. care este echipa ta favorita din europa, sau echipele...? eu sunt cu MU

    RăspundețiȘtergere
  3. Subsemnatul tine cu Man United! si urasc Barcelona si Messi.

    RăspundețiȘtergere
  4. E pacat ca nu joaca Di Maria. Ar fi asigurat victoria celor de la United.

    Legat de goluri, Southampton are o aparare destul de bunicica, iar Van persie a marcat 4 goluri in 14 etape. Nu prea m-as baza pe el. Dar a revenit Rooney si ma astept sa inscrie.

    S-a vazut destul de clar ca Southampton a castigat doar cu echipele mici, caci atunci cand intampina un adversar mai puternic pierd.

    Chiar daca Di Maria e absent si Van Persie nu e tocmai in forma, cred ca United o sa castige in seara asta, iar cota de 2,4 ma face sa pariez 25 de lei pe ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca este un pariu ce merita incercat (victoria lui United)! Bafta Victor!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu