Gudjohnsen a inscris pentru Bolton dupa 14 ani



Eidur Gudjohnsen a înscris pentru Bolton după 14 ani și 8 luni.
Nu este singurul jucător din Europa care marchează foarte rar pentru clubul unde joacă. Sunt unii care marchează doar cand trece o cometă pe lângă Terra, iar alții au fost transferați, au revenit iar la clubul profesionist de unde s-au lansat în fotbal și au marcat după 10 ani sau mai mult.
Și eu credeam că Dodel(Cristi Tănase) a înscris foarte puțin pentru Steaua, mai ales că e mijlocaș ofensiv. Tănase e la Steaua din 2009 și a marcat doar 18 goluri.

Tore Andre Flo a marcat penultimul gol pentru Sogndal în sezonul 1993/1994 și ultimul gol în 2011/2012 tot pentru același club de fotbal. Au trecut 18 ani între aceste goluri. În această perioadă a fost transferat la Tromso, Brann, Chelsea, Rangers, Sunderland, Siena, Valerenga, Leeds United, Milton Keynes Dons.
Și-a încheiat cariera la Sogndal.

Diego Milito a plecat de la Inter la echipa lui de club Racing Club. S-a întors acasă și a înscris pentru echipa care l-a lansat în fotbalul mare după 11 ani. Racing Club a terminat pe primul loc în campionatul de fotbal din Argentina din 2014.
Litmanen deține recordul pentru diferența de timp între golurile marcate pentru aceeași echipă cu 20 de ani. Recordul a fost realizat atunci când a jucat pentru echipa de fotbal HJK.
Joe Cole a marcat pentru prima oară pentru West Ham în 2003. După 10 ani a marcat iar pentru West Ham în 2013.






Comentarii