Manchester City - Arsenal in Premier League




Manchester City - Arsenal este cel mai interesant meci din Premier League din acest sfarsit de saptamana.
Manchester City a pierdut puncte importante saptamana trecuta in lupta cu Chelsea pentru titlul de campioana. Fotbalistii de la Man. City au facut doar un egal la Everton acasa, scor 1-1, goluri marcate de Fernandinho in minutul 75 si Naismith in minutul 78.

Cotele la pariuri sportive oferite de betfair pentru aceasta partida sunt urmatoarele:
Manchester City are cota 1,81 la victorie, egalul are cota 4,10 si victoria echipei Arsenal este la cota 4,70. Peste 2,5 goluri are cota 1,60 si sub 2,5 goluri are cota 2,60. Pariul ambele echipe marcheaza sau GG are cota 1,62.

Sergio Aguero si Vincent Kompany au fost pe banca in meciul cu Everton, dar in meciul cu Arsenal e posibil ca cei 2 sa fie titulari.
Noul transfer al echipei gazda, Wilfried Bony, este plecat la Cupa Africii, la fel ca si cel mai bun inchizator(in opinia mea) din Premier League: Yaya Toure.

Arsenal are probleme mari cu accidentarile. Mikel Arteta si Mathieu Debuchy sunt accidentati pe termen lung, iar Kieran Gibbs este incert pentru meciul de duminica.
Arsenal are un atac puternic prin Alexis Sanchez si Olivier Giroud, dar are probleme la inchizatori. De fiecare data cand Arsenal a jucat in deplasare la echipele puternice din Anglia a jucat deschis si a primit multe goluri.

Manchester City este neinvinsa in ultimele 12 partide disputate si a marcat de fiecare data in ultimele 18 meciuri de fotbal. In plus, echipa gazda a marcat prima in 71% din partidele disputate in acest sezon fotbalistic.
Arsenal a marcat goluri in deplasare in 82% dintre meciurile jucate. 67% din meciurile jucate de Arsenal acasa sau in deplasare s-au terminat cu peste 2,5 goluri.

O sa pariez la meciul Manchester City - Arsenal peste 2,5 goluri la cota 1,60 la william hill. Puteti sa incercati si ambele marcheaza la cota 1,62.
Bafta!

Comentarii

  1. Scorul final a fost 0-2. Manchester City nu a jucat mai nimic, iar Arsenal a facut un meci mare. Ambele variante de pariuri propuse au fost gresite.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu