Stiati ca?


Știați că Chelsea a jucat 32 de meciuri în acest sezon împotriva a 24 de echipe diferite, în 4 competiții diferite și doar o singură echipă a reușit să nu primească gol de la echipa antrenată de The Special One? Această echipă este Sunderland.

Știați că Barcelona este pe primul loc în topul echipelor din toată lumea care produce cei mai mulți fotbaliști juniori de valoare care mai târziu ajung fotbaliști mari? Pe locul 2 se află Lyon, iar pe locul 3 se află Real Madrid. Mulți dintre jucătorii crescuți de echipa Barcelona ajung la echipe de top din Europa.
În Premier League, Manchester United este pe primul loc în această privință pentru că are o școală foarte bună de fotbal. Jucătorii mari crescuți acolo sunt: Evans, Giggs, Cleverley, Scholes și Welbeck, Phil Neville(Everton), Kieran Richardon (Fulham), Ron-Robert Zieler (Hannover 96), Paul Pogba (Juventus) și Ryan Shawcross (Stoke City).

Știați că Wang Jianlin, un milionar chinez, a cumpărat 20% din clubul Atletico Madrid? Wang Jianlin a mai investit în trecut în clubul chinez de fotbal Dalian Shide în 1990, dar s-a retras peste câțiva ani. Este bine că jucătorii de la Atletico Madrid poartă deja tricouri de culoarea roșie.

Știați că jucătorii din 12 echipe de fotbal dintre cele mai puternice campionate din Europa nu au primit încă un cartonaș roșu în acest sezon? Aceste echipe sunt: Bayern Munchen, Hamburg, Borussia Dortmund, Real Sociedad, Stoke, Burnley, Mainz 05, Lyon, FC Koln, Nantes, Montpellier și Ausburg.


Comentarii