Arsenal - Monaco, miercuri in Champions League




La prima vedere Arsenal este favorită la calificare în turul următor din Champions League. AS Monaco nu este o echipă cu șanse reale de a câștiga cel mai important trofeu din fotbalul european. Mijlocul echipei Monaco, cel mai important compartiment dintr-o echipă de fotbal, e format din Toulalon, Kondogbia și Jao Moutinho.
Toulalon a fost un fotbalist bun, Kondogbia este un jucător de viitor, iar Jao Moutinho este singurul jucător de clasă din această echipă.
La fel este și în atac. Berbatov este singurul jucător de fotbal adevărat, dar este ajutat de 2 puștani fără experiență la acest nivel.

AS Monaco stă bine defensiv. În grupa de calificare, Monaco a primit doar 1 gol în deplasarea de pe terenul echipei Benfica. Și absolut toate meciurile echipei Monaco din grupa Champions League s-au terminat sub 2,5 goluri.
În campionatul Franței, Monaco a avut rezultate bune cu echipele de top. A făcut 1-1 în deplasare cu PSG, a scos un egal(1-1) cu St. Etienne și a pierdut cu Lyon(1-2).
Singură înfrângere la scor a oaspeților de mâine a venit în meciul cu Bordeaux (1-4).

Wegner a jucat ofensiv în ultima etapă din Premier League cu Crystal Palace. A început meciul cu Giroud, Ozil, Wellbeck și Sanchez și la pauză Arsenal conducea cu 2-0 prin golurile marcate de Santi Cazorla în minutul 8 și de Olivier Giroud în minutul 45.
Cred că Arsenal va câștiga meciul de miercuri. Atacul este prea puternic și în Liga Campionilor se joacă alt fotbal, mult mai spectaculos.
Alexis Sanchez a marcat de fiecare dată când a jucat în Champions League pe Emirates în acest sezon.

Ca să vă faceți o idee despre meciul de mâine vă dau 2 date statistice:
A. 69% din toate meciurile echipei Arsenal s-au terminat cu peste 2,5 goluri.
B. 80% din meciurile echipei Monaco s-au terminat sub 2,5 goluri.


O să pariez la meciul ăsta din Champions League pe victoria echipei Arsenal la cota 1,53 la william hill. Puteți încerca și sub 2,5 goluri la cota 1,77.

Comentarii