Liverpool - Tottenham, marti in Premier League




Liverpool - Tottenham este cel mai interesant meci din Premier League din acest început de săptămână. Va începe marți seară de la ora 22:00.
În ultima etapă, Liverpool a făcut egal în derby-ul cu Everton. În afară de câteva cartonașe galbene, 4 pentru Everton și 1 pentru Liverpool, nicio echipă nu a reușit să marcheze. Liverpool a trebuit să se mulțumească cu 1 punct din deplasarea cu Everton.
Tot in ultima etapă, Tottenham Hotspur a reușit să câștige cu 2-1 meciul cu Arsenal. Golurile echipei gazdă au fost marcate de atacantul de 21 de ani Harry Kane în minutele 56 și 86.

Cotele meciului Liverpool - Tottenham sunt oferite de betfair:
Liverpool are cota 1,91 la victorie, egalul are cota 3,90 și victoria echipei Tottenham are cota 4,50. Pariul peste 2,5 goluri are cota 1,79 și sub 2,5 goluri are cota 2,24. Ambele marchează are cota 1,72. Cel puțin 1 gol în prima repriza are cota 1,38.

Liverpool este neînvinsă în ultimele 8 meciuri din Premier League, iar ultima înfrângere a fost pe terenul echipei Manchester United cu 3-0. Și în ultimele 4 partide nu a primit gol. În ultimele 4 meciuri rezultatele echipei Liverpool au fost sub 2,5 goluri.
Tottenham e o echipă spectaculoasă pentru că înscrie des, dar și primește goluri multe. 75% din meciurile acestei echipe se termină cu peste 2,5 goluri. Tottenham a marcat într-un procent destul de mare(91%) cel puțin 1 gol în meciurile din deplasare.

O să încerc la meciul ăsta pariul ambele marchează la cota 1,72. Puteți încerca și victoria echipei Liverpool la cota 1,91.

Comentarii

  1. Excelenta cota la ambele sa inscrie. Prevad si eu un meci spectaculos, cu multe goluri. O sa fie un meci interesant asta seara, de urmarit. Weekendul trecut, fiind ocupat cu altceva, nu am prins mai nimic pe TV din Premier League. Doar Atletico-Real 4-0 si Juve-AC Milan 3-1. Sper sa recuperez in intermediara asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa vad un meci spectaculos. Si asa sunt racit si un meci urat, fara goluri, mi-ar agrava starea de sanatate.:)))

      Ștergere
    2. Si ai vazut un meci spectaculos.

      Ștergere
  2. Liverpool - Tottenham s-a terminat cu scorul 3-2 si ambele ponturi propuse au iesit, mai ales datorita golului victoriei marcat pe final de nebunul de Mario Balotelli in minutul 83.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu aveam 2-2 la scor corect. Pronosticul de baza, over 2.5, totusi mi-a iesit fara prea mari batai de cap.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu