PSG - Chelsea in Champions League




Săptămâna viitoare revine fotbalul adevărat pe ecranele TV bombardate până atunci de știri cu politicieni arestați.
Marți seara, de la ora 21:45, va începe meciul din Champions League: PSG - Chelsea.
În grupa de calificare, PSG a avut doar o singură înfrângere pe terenul echipei Barcelona cu scorul de 3-1. PSG a făcut un egal la Ajax acasă(1-1) și în rest are victorii pe linie.
În grupa din Champions League, Chelsea a făcut 2 egaluri terminate cu același scor 1-1: acasă cu Schalke 04 și în deplasarea de la Maribor. În rest a învins adversarii din grupă la scor, iar în 2 meciuri chiar a exagerat: Chelsea 6-0 Maribor și Schalke 0-5 Chelsea.

Cotele la pariuri sportive la meciul PSG - Chelsea:
PSG are cota 2,86 la victorie, egalul are cota 3,30 și victoria echipei Chelsea are cota 2,80. Pariul peste 2,5 goluri are cota 2,36 și sub 2,5 goluri are cota 1,72. Ambele marchează sau GG are cota 1,93. DNB PSG are cota 1,97 și DNB Chelsea are cota 1,93. DNB înseamnă DRAW NO BET, adică la egal primești banii înapoi.

Paris Saint-Germain a avut parte de o zi neagră, sâmbătă, in intâlnirea cu Caen, de pe ”Parc des Princes”. PSG a fost egalată după ce a condus cu 2-0 în minutele de final după golurile lui Sala (minutul 89) și Bazile (minutul 90+2). În plus, în acest meci, s-au accidentat grav jucătorii: Marquinhos, Cabaye, Aurier și Lucas care vor lipsi la meciul cu Chelsea de marți seară. Matuidi este incert.
PSG a înscris des când a jucat pe teren propriu. Are un procent de 92% de goluri marcate în față suporterilor din Paris.
PSG este neînvinsă în ultimele 12 meciuri jucate acasă.

Chelsea a marcat în 92% din meciurile disputate în deplasare. Dar echipa antrenată de The Special One primește goluri des în deplasări. Astfel are un procent de 81% de goluri primite pe teren străin.
În ultimele 6 deplasări, Chelsea a marcat de fiecare dată. În plus, echipa albaștrilor a condus la pauză în 56% din partidele disputate în acest sezon fotbalistic.

O să pariez la meciul PSG - Chelsea DNB Chelsea la cota 1,93 din cauza numeroaselor accidentări ale echipei gazdă. Puteți încerca și pariul ambele marchează la cota 1,93.





Comentarii

  1. Primul pariu DNB Chelsea este void si suma pariata este returnata. Al doilea pariu ambele marcheaza a iesit pentru ca meciul s-a terminat 1-1.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu