Schalke - Borussia Moenchengladbach




Schalke 04 - Borussia Moenchengladbach este primul meci din Germania din acest weekend(vineri ora 21:30). Borussia Moenchengladbach este pe locul 3 în Bundesliga cu 33 puncte și Schalke 04 este pe locul 6 cu 31 de puncte.
În această săptămâna a fost etapă intermediară în campionatul de fotbal al Germaniei, iar Schalke 04 a scos un rezultat bun la Bayern Munchen acasă. Deși Schalke 04 a a fost condusă cu 1-0 prin golul marcat de Arjen Robben în minutul 67, a revenit și a marcat golul egalizator dintr-o fază fixă în minutul 72 prin Benedikt Hoewedes.
În ultima etapă Borussia Moenchengladbach a jucat acasă cu Freiburg. Gazdele au câștigat cu 1-0 printr-un gol marcat în prima repriză prin Patrick Herrmann în minutul 23.

Cotele la pariuri pentru meciul de vineri sunt următoarele:
Schalke 04 are cota 2,68 la victorie, egalul are cota 3,55 și victoria echipei Borussia Moenchengladbach are cota 2,84. Pariul peste 2,5 goluri are cota 1,98 și sub 2,5 goluri are cota 2. Ambele echipe marchează are cotă 1,78. Cel puțin 1 gol în prima repriză are cota 1,41.

Schalke 04 joacă bine în față propriilor suporteri pentru că 68% din punctele câștigate în acest sezon au fost reușite pe teren propriu.
Schalke 04 se află pe locul 5 în clasamentul punctelor reușite acasă cu 6 victorii, 3 egaluri și doar o înfrângere.
Borussia Moenchengladbach în ultimele 4 deplasări are o victorie la VfB Stuttgart, 2 înfrângeri la echipele Augsburg și Wolfsburg, plus un egal reușit pe terenul echipei Bayer Leverkusen.
Borussia Moenchengladbach a marcat de fiecare dată în ultimele 3 deplasări consecutive.

O să pariez la meciul de vineri seară peste 2,5 goluri la cota 1,98 la casa de pariuri william hill. Puteți să încercați și peste 1 gol în prima repriza la cota 1,94.
Cotele sunt oferite de Sbobet

Comentarii

  1. Eu am sa incerc un pariu pe oaspeti. Mi se pare foarte buna si cota propusa la over 2.5, ptr care ai optat tu. 10.00 pentru scor corect 1-2, ce spui? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca se termina cu scorul 1-2 este bine pentru amandoi. Eu pariez foarte rar pe scor corect. Apropo, de cand ai siteul?

      Ștergere
    2. Il am de vreo 2-3 ani, dar cu suisuri si coborasuri :) Cand am zis sa-l las, cand am zis sa ma apuc de el, s.a.m.d.

      In 2015 m-am reapucat de el :) Era pacat de domeniu si de cele peste 800 de articole scrise deja pe el. Sper sa ne mai intersectam, multa bafta!

      Ștergere
    3. Sa ai rabdare cu siteul tau si sa iti indeplinesti visul, oricare ar fi el. :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu