Toulouse - Marseille




Vineri, de la ora 21:30, se va disputa meciul Toulouse - Marseille.
Partidele echipei Marseille reprezintă raiul pariorilor care joacă pe goluri marcate. În ultimele 10 meciuri ale echipei Marseille din campionatul Franței, 7 dintre ele s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate. Iar ultimele 3 meciuri s-au terminat cu peste 3,5 goluri. În ultimul meci de acasă împotriva echipei Caen, Marseille a condus cu 2-0, ca mai apoi să piardă cu 2-3 pe final. Meciurile acestei echipe sunt spectaculoase.

Cotele la pariuri la Toulouse - Marseille
Victoria echipei Toulouse are cota 3,15, egalul are cota 3,35 și victoria echipei Marseille are cota 2,52. Pariul peste 2,5 goluri are cota 2,18 și sub 2,5 goluri are cota 1,80. Ambele marchează sau GG are cota 1,89. Cel puțim 1 gol în prima repriză are cota 1,50.

Toulouse se bate la retrogradare în Ligue 1. În ultimele 3 meciuri ale echipei gazdă de mâine, pariul ambele marchează a ieșit fără probleme pentru că făcut 1-1 acasă cu St Etienne, a pierdut la PSG cu 1-3 și câștigat pe teren propriu cu 2-1 împotriva lui Rennes.
Marseille se află pe locul 3 în Ligue 1. Marseille nu are nicio victorie în ultimele 8 meciuri jucate în deplasare, iar 5 dintre ele le-a pierdut.
Nebunul de Bielsa are probleme cu accidentările. Mijlocașul Abdel Barrada și fundașul Nicolas N'Koulou au probleme medicale. Fundașii Brice Dja Djedje și Rod Fanni sunt suspendați.
Cu 11 etape înainte de finalul campionatului, Marseille are nevoie de victorie în această deplasare dacă vrea să câștige titlul în Ligue 1.

Echipe probabile
Toulouse: Boucher, Moubandje, Kana-Biyik, Spajic, Tisserand, Grigore, Regattin, Doumbia, Trejo, Akpa-Akpro, Yedder
Marseille: Mandanda, Mendy, Morel, Aloe, Lemina, Imbula, Romao, Ayew, Payet, Thauvin, Gignac

O să pariez la meciul Toulouse - Marseille ambele marchează la cota 1,89. Puteți încerca și cel puțin 1 gol în prima repriză la cota 1,50.

Comentarii

  1. Ambele pronosticuri au iesit. La pauza oaspetii conduceau cu 4-0, iar meciul s-a terminat cu scorul de 1-6.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu