Atletico Madrid - Real Madrid in sferturile de finala din Champions League





Atletico Madrid - Real Madrid este meciul cel mai interesant de marți seara, din sferturile de finală din Champions League.
Atletico Madrid are o defensivă foarte bună, un joc agresiv și multe cartonașe galbene adunate în acest sezon fotbalistic. În ultimul meci contra celor de la Malaga scorul a fost 2-2. Dar să nu vă lăsați păcăliți de acest rezultat pentru că în afară de acest meci, Atletico nu a primit gol în ultimele 4 meciuri jucate în Primera Division.
Real Madrid a avut o perioadă slabă imediat după înfrângerea din meciul cu Barcelona. Dar Real a început să joace iar fotbal și victoria cu 9-1 împotriva celor de la Granada demonstrează această stare de fapt.

Cotele la pariuri la meciul Atletico Madrid - Real Madrid
Victoria echipei Atletico Madrid are cota 2,90 , egalul are cota 3,35 și victoria echipei Real Madrid are cota 2,76. Pariul peste 2,5 goluri are cota 2,24 și sub 2,5 goluri are cotă 1,79. Ambele marchează sau GG are cota 1,90. Calificarea echipei gazdă în semifinalele Champions League are cota 2,74 și calificarea echipei Real Madrid mai departe are cota 1,52.

Atletico Madrid este o echipă solidă cu o apărare beton și în ultimele 8 partide nu a fost învinsă. Atletico atunci când joacă acasă înscrie des pentru că are un procent de 94% de goluri marcate pe teren propriu.
Puteți să încercați cel puțin 1 gol marcat la pauză pentru că peste 60% din golurile marcate de Atletico sunt realizate în prima repriză.

Real Madrid are un procent de 69% de meciuri câștigate în deplasare. Dar nu va fi un meci ușor pe terenul lui Atletico.
O statistica interesantă este și cea a golurilor marcate. În partidele Realului 74% se termină cu peste 2,5 goluri marcate. Acest procent este mare datorită atacului și contra-atacului albilor.
Real Madrid a marcat cel puțin 1 gol în 88% din meciurile jucate în deplasare și cred că un pariu cu ambele marchează ar trebui încercat la acest meci.

O să pariez la Atletico Madrid - Real Madrid ambele marchează sau GG la cota 1,90. Puteți încerca și peste 1 gol handicap asiatic în prima repriza la cota 2.

Comentarii

  1. Real Madrid a avut cateva ocazii de a marca dar meciul s-a terminat 0-0. Ambele pariuri propuse au fost gresite.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu