PSG - Barcelona, fara Ibrahimovic




Laurent Blanc pregătește meciul PSG - Barcelona fără câțiva jucători de bază. Zlatan Ibrahimovic, Serge Aurier și Marco Verratti sunt suspendați. În locul lor e posibil să intre Gregory Van der Wiel, Edinson Cavani și Yohan Cabaye.
Thiago Motta și David Luiz sunt accidentați. Lucas Moura nu și-a revenit complet după accidentarea suferită și nu cred că poate să joace mai mult de 45 de minute.
Motta a jucat 23 de meciuri pentru PSG în acest sezon, iar Verratti 21 de meciuri. Înlocuitorii lor la mijlocul terenului, acolo unde Barcelona a fost și este o forță de temut, sunt Cabaye și Rabiot. Cabaye a jucat doar 10 meciuri pentru echipa din Paris în acest sezon fotbalistic, iar Rabiot a jucat doar 7.

Cotele la pariuri sportive la PSG - Barcelona:
Paris Saint-Germain are cota 4,9 la victorie, egalul are cota 3,9 și victoria Barcelonei are cota 1,84. Pariul peste 2,5 goluri are cota 1,91 și sub 2,5 goluri are cota 2,06. Varianta de pariu ambele marchează sau GG are cota 1,70. Calificarea echipei Paris Saint-Germain în semifinalele Champions League are cota 4,2 și calificarea catalanilor are cota 1,27.

PSG nu a fost învinsă în ultimele 15 meciuri jucate acasă, dar mâine întâlnește Barcelona. În plus echipa din Paris are probleme mari cu suspendările și accidentările. PSG a înscris des acasă pentru că are un procent de 93% de goluri marcate pe teren propriu. Pariul ambele marchează se potrivește ca o mănușa la această statistică pentru meciul de mâine.

Barcelona nu a fost învinsă în ultimele 7 meciuri din deplasare și a marcat de fiecare dată în aceste partide de fotbal.
Barcelona a câștigat 77% dintre toate meciurile din acest sezon și cred că va câștiga și la Paris. Catalanii controlează meciul prin pase scurte și în general ei marchează primii în aproape orice meci. Barca a deschis scorul în 74% din meciurile jucate în acest sezon.

O să pariez la meciul PSG - Barcelona pe victoria catalanilor la cota 1,84. Puteți încerca și peste 1 gol in prima repriză la cota 2.



Comentarii

  1. Barcelona a castigat cu 3-1 pe terenul celor de la PSG, iar primul pariu propus de mine a iesit fara probleme. Al doilea pariu este void pentru ca s-a marcat doar 1 gol in prima repriza.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu