Lazio - AS Roma, in lupta pentru locul 2 din Serie A




Luni seara se va disputa derbyul Lazio - AS Roma. În meciurile dintre aceste 2 echipe mai mereu s-a acordat cel puțin 1 cartonaș roșu, pe lângă multe galbene.
Se joacă tare, nimeni nu se menajează, iar suporterii fac spectacol în tribune. AS Roma se află pe locul 2 în Serie A cu 67 de puncte, iar Lazio este pe locul 3 cu 66 de puncte. Meciul de luni poate decide locul 2 în campionatul Italiei pentru că Juventus este deja campioană matematic.
În ultimul meci de campionat, Lazio a câștigat cu 1-0 în deplasarea de pe terenul celor de la Sampdoria. AS Roma a câștigat acasă cu 2-1 întâlnirea cu Udinese.

Cotele la pariuri sportive Lazio - AS Roma:
Lazio are cota 2,54 la victorie, egalul are cota 3,35 și victoria echipei AS Roma are cota 3,15. Pariul peste 2,5 goluri are cota 1,95 și sub 2,5 goluri are cota 1,94. Pariul ambele marchează sau GG are cota 1,72.

Lazio a marcat de fiecare dată în ultimele 5 meciuri. În ultimele 10 partide jucate, Lazio a pierdut doar 2 meciuri. Aceste înfrângeri au venit din partea unor echipe puternice ca: Inter și Juventus. 40% din utimele 10 partide jucate de Lazio în Serie A s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate.

AS Roma înscrie des în ultima vreme pentru că a marcat de fiecare dată în ultimele 9 meciuri. AS Roma a înscris cel puțin 1 gol în 83% din partidele de fotbal jucate pe teren străin. 61% din golurile primite de AS Roma au fost realizate în prima repriză.

O să pariez la derbyul Lazio - AS Roma că vor marca ambele echipe la cota 1,72. Puteți paria pe o sumă mică și că se va acorda cel puțin 1 cartonaș roșu în acest meci.

Comentarii

  1. Scorul final a fost 1-2, iar la pauza 0-0. Pariul propus a fost castigator pentru ca au marcat ambele echipe.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu