Statistica la Bayern Munchen vs Barcelona




În ultima etapă din Bundesliga, Bayern Munchen a pierdut acasă meciul cu Ausburg cu 1-0. Bayern Munchen a jucat în 10 oameni încă din minutul 13, atunci când portarul Pepe Reina a fost eliminat pentru un fault în careu. Dar Paul Verhaegh a ratat lovitura de la 11 metri.
Totuși, Ausburg a câștigat partida prin golul marcat de Raul Marcelo Bobadilla în minutul 71.

Barcelona, în ultima etapă din Primera Division, a câștigat meciul contra celor de la Real Sociedad cu 2-0. Golurile au fost marcate de Neymar în minutul 51 și Pedro în minutul 86.
Barcelona se află pe primul loc în Spania cu 2 etape înainte de finalul sezonului la 4 puncte de Real Madrid. Barcelona a profitat și de egalul eternei rivale Real Madrid în întâlnirea cu Valencia, scor final 2-2.

Statistica la Bayern Munchen vs Barcelona
Bayern Munchen a câștigat 75% din toate meciurile din acest sezon. Bayern Munchen a deschis scorul în 72% din meciurile jucate atât acasă, dar și în deplasare. Bayern Munchen a condus la pauză în 59% din toate partidele din 2015.
Bayern Munchen a reușit calificarea cu Porto in Champions League după ce a fost învinsă în tur cu 3-1, dar acum in retur o întâlnește pe Barcelona.

Barcelona a câștigat 81% din toate partidele jucate în acest sezon fotbalistic. Barcelona este neînvinsă în ultimele 12 meciuri jucate.
Barcelona nu a primit gol în ultimele 5 meciuri, dar cred că va primi cel puțin 1 gol pe terenul celor de la Bayern.
Barcelona a deschis scorul în 78% din meciurile din 2015 și marchează des și în deplasare.

O să pariez la meciul Bayern Munchen vs Barcelona peste 2,5 goluri la cota cota 1,71. Nemții trebuie să marcheze o ploaie de goluri dacă vor să se califice în finala Champions League, iar Barcelona este o echipă foarte ofensivă.

Comentarii

  1. Pariul propus de mine cu multe goluri marcate a iesit inca de la pauza. Dupa 45 de minute Barcelona conducea pe Bayern Munchen cu 2-1. Scorul final a fost 3-2 pentru nemti.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu