Statistica la Napoli - Lazio
Napoli și Lazio se întâlnesc mâine într-un meci pe viață și pe moarte pentru locul 3 din Serie A care duce în turul preliminar din Champions League.
Acum, Lazio se află pe locul 3 în Italia cu 66 de puncte, iar Napoli pe locul 4 cu 63 de puncte.
Dacă Napoli învinge mâine, o egalează la puncte pe Lazio. Și pentru că a învins-o pe Lazio și în tur cu 1-0, Napoli va trece pe locul 3 pentru că în Italia la egalitate de puncte contează întâlnirile directe.

Statistica la Napoli - Lazio:
Napoli a marcat de fiecare dată în ultimele 8 meciuri. Gazdele de mâine au marcat el puțin 1 gol în 94% din partidele jucate acasă.
Napoli nu a fost învinsă în ultimele 9 meciuri jucate acasă. Napoli marchează des atunci când joacă în față propriilor suporteri pentru că a înscris de fiecare dată în ultimele 17 meciuri jucate pe teren propriu.

Lazio Roma a marcat de fiecare dată în 83% din partidele de fotbal jucate în deplasare. 50% din ultimele 10 meciuri jucate de Lazio s-au terminat cu peste 2,5 goluri. Chair în ultimul meci din Serie A contra lui Roma, Lazio a pierdut cu 2-1.
Cele mai multe goluri le-a marcat Lazio între minutele 61-75. In acest sezon, Lazio a înscris în această perioadă de timp 19 goluri.
Oaspeții de mâine scutură plasa porților adverse destul de des și pe final de meci. În ultimele 15 minute ale meciurilor, Lazio a marcat 15 goluri în acest sezon.

O să îmi încerc norocul la meciul Napoli - Lazio cu pariul ambele marchează sau GG la cota 1,65.

Comentarii

  1. A fost spectacol la Napoli-Lazio. Scorul final a fost 2-4.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,ce meci! Lazio a fost o super echipa in acest an. Pacat ca a pierdut etapa trecuta cu Roma. Merita locul 2.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Handicap asiatic pe goluri marcate under si over