Stirile de marti




1. Cassano: "I have rejected Juventus 4 times: it's a beautiful pussy that doesn't get me horny"
2. Manchester United a stabilit prețul pentru De Gea - 40 milioane de euro. Real Madrid este interesată de achiziționarea portarului spaniol De Gea și a început negocierile cu Manchester United.
3. Andrea Pirlo va pleca de la Juventus în vară. În semifinala cu Real Madrid din retur a fost cel mai slab jucător de pe teren. Are o vârstă și nu cred că mai face față la nivelul fotbalului din Europa. Va juca în Qatar.

4. Xavi va pleca de la Barcelona la sfârșitul acestui sezon. Va juca la Al Sadd.
5. Peste 50 de persoane au fost arestate în Italia pentru că au plătit jucători de fotbal ca să trântească meciuri. Blaturile au fost făcute în Ligile a 3-a și a 4-a din Italia. Procurorii spun că a fost implicată și mafia 'Ndrangheta, dar și un ofițer de poliție corupt.
Cluburile de fotbal implicate în aceste manevre la pariuri sunt: Pro Patria, Barletta, Brindisi, La Aquila, Neapolis Mugnano, Torres, Vigor-Lamezia, Santarcangelo, Sorrento, Montalto, Puteolana, Akragas și San Severo.

6. Jose Mourinho a declarat: Atunci când Messi va pleca de la Barcelona, fotbalul european se va schimba total.
7. Real Madrid a câștigat doar un singur titlu de campioană în Spania în ultimii 7 ani(în 2009), deși a cheltuit peste 755 milioane de euro pe transferuri.

Comentarii

Trimiteți un comentariu