Cote pariuri la Argentina - Paraguay



Cote pariuri la Argentina - Paraguay

Argentina are cota 1,46 la victorie, egalul are cota 4,50 și victoria echipei Paraguay are cota 10. Pariul peste 2,5 goluri are cota 2,08 și sub 2,5 goluri are cota 1,90. Pariul ambele marchează are cota 2,38.
Victoria Argentinei în prima repriză are cota 2,06, X-ul are cotă 2,44 și victoria echipei Praguay după 45 de minute are cota 8,40. Cotele sunt de la betfair.

Messi a încercat până acum să joace ca la Barcelona, în viteză, cu pase scurte, dar nu are cu cine. Atunci când acest număr 10 încearcă să facă un-doi cu un coleg de echipă, mingea este pierdută repede sau pasa primită este prea tare. În plus Messi este ținut strâns și faultat des de toți fundașii de la această Copa America.
Argentina are până acum 2 victorii și 2 egaluri. A făcut 2-2 cu Paraguay în grupe, a învins Uruguay și Jamaica cu 1-0 și a făcut un 0-0 cu Columbia.
75% din meciurile argentinienilor s-au terminat cu sub 2,5 goluri. Argentina marchează mai mult în prima repriză pentru că 3 din cele 4 goluri reusite au fost înscrise în primele 45 de minute.

Paraguay are un palamres acceptabil al Copa America: 3 egaluri și o victorie. A primit 4 goluri și a înscris 5 goluri. A eliminat Brazilia la lovituri de la 11 metri și acum întâlnește o altă forță din fotbalul mare, pe Argentina cu un Messi care vrea din toată inima să câștige un trofeu cu echipa națională.
Încă ceva interesant despre Paraguay la Copa America: indiferent cu cine a jucat, a înscris de fiecare dată.

O să pariez pe victoria Argentinei la cota 1,46. Dacă preferați să pariați pe goluri, încercați peste 1 gol handicap asiatic în prima repriză la cota 2. Pariul ăsta are șanse mari de reușită pentru ca Argentina marchează des în prima repriză, iar Paraguay primește multe goluri în primele 45 de minute ale meciurilor din Copa America.(Paraguay a primit 3 goluri în prima repriză, din totalul de 4 goluri până la această oră).


Comentarii

  1. Argentina a condus cu 2-1 la pauza, iar la final a castigat cu 6-1. Ambele pariuri propuse au iesit fara probleme.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu