Dosarul de coruptie FIFA




Blatter și-a dat demisia din fruntea FIFA datorită presiunilor FBI, dar și a sponsorilor Adidas, Visa, Nike, etc.
Caracatița din fotbalul mondial este răpusă de FBI și toată lumea mulțumește SUA pentru că nimeni nu reușea să spargă scutul care apăra FIFA de investigații în trecut.
Mulți pleacă, mulți vor fi arestați. Platini vrea să fie nou șef al FIFA, dar nu trebuie să uitați că și el a votat pentru pentru ca Qatar să fie țara organizatoare a Cupei Mondiale.

În Qatar au murit până acum 1500 de persoane în construcțiile pentru noile stadioane. Toate ziarele importante din lume au tras semnale de alarmă despre sistemul de sclavi care este folosit în construcții acolo. Se preconizează că până la ridicarea tuturor stadioanelor, numărul morților va ajunge la 5000.

Dosarul de corupție FIFA a apărut în mediul online și îl puteți găsi aici FIFA Corupție la nivel înalt. Este un dosar beton pentru că doar în primele 30 de pagini găsiți informații despre cum funcționează toate organizațiile de fotbal patronate de FIFA.

Câteva idei din acest dosar găsiți ca exemple în imaginea de mai jos

Comentarii

  1. Nu inteleg de ce alege Fifa sa construiasca ditamai stadioane in tari unde fotbalul nu exista sau cluburile nu pot intretine aceste stadioane.

    Uite ce s-a intamplat cu stadioanele din Brazilia, enormele stadioane http://www.businessinsider.com/brazil-world-cup-stadiums-one-year-later-2015-5?utm_content=buffere7f1a&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

    Nu e vorba ca Brazilia nu are echipe de fotbal sau fani, dar stadioanele nu au fost construite in locurile care trebuie. Iar Qatar...ce fotbal au ei...?!

    Cat despre oamenii folositi ca sclavi, oamenii care mor si au murit..Dumnezeu sa-i ierte! Firmele care construiesc stadioanele trebuie controlate de careva si sa ofere conditii optime de munca, nu asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Qatar nu reprezinta nimic in fotbalul mondial. Daca se va disputa Cupa Mondiala in Qatar, tot fotbalul european va fi dat peste cap. Pentru ca in 2022 Cupa Mondiala se va disputa iarna.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu